Τα άτυχα ζώδια του μήνα: Οι 3 εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα τα βρουν «σκούρα» τον φετινό Μάιο

Ο Μάιος είναι εδώ και είναι ο καλύτερος μήνας για πολλά ζώδια εκτός για τρία τα οποία δεν θα ευνοηθούν πολύ από τα άστρα.
τα-άτυχα-ζώδια-του-μήνα-οι-3-εκπρόσωποι-190300

Αν και ο Μάιος θεωρείται ένας από τους πιο θετικούς μήνες μιας και είναι η πύλη για το καλοκαίρι και η μέρα μεγαλώνει περισσότερο, για τρία ζώδια δεν θα είναι πολύ ευχάριστος.

Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, να ξέρετε πως μπροστά σας ανοίγονται δύσκολες ημέρες, οι οποίες, όμως, έχουν πολλά να σας μάθουν.

Ζώδια: Οι τρεις άτυχοι για τον μήνα Μάιο

Ζυγός

Γενικά έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους και αυτό θα σας δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Παρεξηγήσεις και προστριβές δεν θα λείψουν τον Μάιο, ενώ να περιμένετε και συναισθηματικές εμπλοκές. Όλα αυτά επειδή ο Άρης βρίσκεται στο απέναντι ζώδιό σας, τον Κριό και όλοι ξέρουμε πόσο επιρρεπής είναι αυτός ο πλανήτης στις εντάσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Εντάσεις στη δουλειά να περιμένετε, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν πολύ αρνητικά για εσάς, αν δεν διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν. Το κλίμα θα γίνει εχθρικό και ανταγωνιστικό, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ευγένεια. Το ίδιο κάντε και στην προσωπική σας ζωή, στην οποία θα πρέπει να πάψετε να αναπολείτε τα καλά που ζήσατε και να εξιδανικεύετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Η απογοήτευση και η κούραση σάς καταβάλλουν, με αποτέλεσμα να φέρεστε αντιεπαγγελματικά και να πρέπει να προσπαθήσετε διπλά για να πετύχετε και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Φιλίες που δεν σας προσφέρουν τίποτα πια, χαλάνε και οι ιδέες που μέχρι πριν από λίγο καιρό είχατε αλλάζουν. Λίγο μπερδεμένα θα γίνουν τα πράγματα στη διάρκεια του Μαΐου, γι’ αυτό μην υπόσχεστε τίποτα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τρισευτυχισμένη η Ιωάννα Τούνη: Μαζί με την οικογένεια της στις Σεϋχέλλες για Πάσχα και αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που μένουν

Δημόσιοι υπάλληλοι: Οι δικαιούχοι του διπλού bonus και πως θα υπολογίζεται

Δημήτρης Κόκοτας: Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του και τα πρώτα χαμόγελα

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ