Δεν κρύβεται πλέον: Ο Άρης Σοϊλέδης σε βραδινή έξοδο με τη νέα του σχέση μετά τη Μαρία Αντωνά

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας.
δεν-κρύβεται-πλέον-ο-άρης-σοϊλέδης-σε-β-189079

Η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς όλοι περίμεναν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Άρης Σοϊλέδης σε βραδινή έξοδο με τη νέα του σχέση μετά τη Μαρία Αντωνά

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής ο Άρης Σοϊλέδης επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση “Όταν Πέθανα” με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο Βέμπο και συνοδευόταν από μία γοητευτική γυναίκα.

Το πρωί του Σαββάτου στο “I Love Σου Κου” αναφέρθηκαν στα επίμαχα στιγμιότυπα, με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά να κάνουν τα δικά τους σχόλια.

“Μιλάμε για μια σχέση που δεν είναι προφανώς των τελευταίων ημερών. Είναι καιρό. Είναι μήνες, δεν είναι ημέρες. Και σε μας έρχονται συνέχεια μηνύματα και δεν είναι ωραίο. Ότι τους βλέπουν μαζί. Αλλά από σεβασμό και στις δύο πλευρές δεν τα βγάζουμε αυτά προς τα έξω.

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον για απιστία. Υπάρχει και ένα κακό ιστορικό. Υπήρχε μια φημολογούμενη σχέση του Άρη με τη Σοφιάνα.

Τώρα εδώ έχουμε μια περίπτωση που έχουν έρθει πιο κοντά και όντως από φωτογραφίες που μας έχουν στείλει, φαίνεται κάπως να επιβεβαιώνεται. Είναι μια κοπέλα που δουλεύει σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί. Δεν κρύβεται πλέον” είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

“Δεν είναι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Στα δικά μου αυτιά έχει φτάσει ήδη πως έχουν πάει και στα μπουζούκια μαζί και έχουν εμφανιστεί και σε άλλα μέρη μαζί. Άρα πρόκειται για σχέση. Όπως τα στέλνουν κάποιοι σε εμάς, τα στέλνουν και στη Μαρία.

Δεν είναι εύκολο. Έλειπε πολύ καιρό από τον σύντροφό της, επέστρεψε. Χώρισαν μετά από κάποιο διάστημα. Δε ξέρω τι μπορεί να υπήρχε με την επιστροφή της Μαρίας. Ούτε ο ίδιος προσπαθεί να το κρύψει από ότι φαίνεται” είπε από τη μεριά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ξεκουράζεται στην Άνδρο ο Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στον γιο της

Δημήτρης Κόκοτας: «Άρχισε να αναπνέει μόνος του»

Still Standing: Μαθεύτηκε το κανάλι που θα το προβάλει αλλά όχι και ο παρουσιαστής

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ