Αυτή είναι η αστυνομικός που συνελήφθη στου Ζωγράφου- Είχε σχέση με κακοποιό

αυτή-είναι-η-αστυνομικός-που-συνελήφθ-63132

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω φαίνεται η αστυνομικός που συνελήφθη στου Ζωγράφου, η οποία είχε με κακοποιό από την Πολυτεχνειούπολη.

Ποια είναι η αστυνομικός που συνελήφθη στου Ζωγράφου και ποια η σχέση της με κακοποιό

Μια δόκιμη αστυνομικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα που εδράζει κοντά στην Πολυτεχνειούπολη, είναι μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της παλιάς εστίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ποια είναι τα στοιχεία για την αστυνομικό που συνελήφθη στου Ζωγράφου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές η φοιτητική εστία χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο κακοποιών οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στις ληστείες και στη διακίνηση των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 22 άτομα, εκ των οποίων τα 13 συνελήφθησαν στην Πολυτεχνειούπολη και οι υπόλοιποι εννέα σε σπίτι.

Μεταξύ των εννέα ατόμων που συνελήφθησαν σε διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής ήταν και μία δόκιμη αστυνομικός.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ η αστυνομικός είχε ενεργό ρόλο και ενημέρωνε τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας.

Αυτή φαίνεται ότι διατηρούσε δεσμό με ένα άτομο που έχει ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις αρχές.

Αυτά είναι τα άσχημα που συμβαίνουν στην ΕΛΑΣ και κάνουν τον κόσμο να μην έχει εμπιστοσύνη στην αστυνομία.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ