Πάτρα: Πατέρας έβαλε πυγμάχους και χτύπησαν τον άντρα που προσέγγισε την 13χρονη κόρη του

πάτρα-πατέρας-έβαλε-πυγμάχους-και-χτύ-63119

Σάλος στη Πάτρα με τον πατέρα που έβαλε πυγμάχους να χτυπήσουν έναν 47χρονο που κατηγορείται πως προσέγγισε ερωτικά την 13χρονη κόρη του.

Στο εδώλιο κάθισε σήμερα Τετάρτη 29/9 ο 47χρονος που συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με 13χρονη κοπέλα, ο πατέρας της οποίας του έστησε παγίδα και τελικά η Αστυνομία τον συνέλαβε αφού… «έφαγε» και ξύλο.

Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, με τον άνδρα να δηλώνει «μετανιωμένος και βλάκας». Ο 47χρονος πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία, πήρε αναβολή και τελικά η δίκη του γίνεται σήμερα Τετάρτη 28/9.

Γιατί ο πατέρας έβαλε πυγμάχους να χτυπήσουν τον 47χρονο άντρα δράστη που προσέγγιζε ερωτικά την κόρη του

Ο άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι αισχρά σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε γυμνές φωτογραφίες, με όλα αυτά να «περιγράφονται» και μέσα στην δικογραφία. Αυτά είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, με τον δεύτερο να στήνει παγίδα.

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του και «έκλεισε» μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα, όπου και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους, ενώ και ο ίδιος είναι πυγμάχος.

Πώς καθάρισαν οι πυγμάχοι για τον πατέρα που χτύπησαν τον 47χρονο άντρα που προσέγγιζε ερωτικά την κόρη του

Ο πατέρας μπορεί να μην… άγγιξε τον φερόμενο ως δράστη, όμως οι δύο πυγμάχοι έκαναν τον κατηγορούμενο «τουλούμι στο ξύλο».

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σήμερα κάθεται στο εδώλιο για να δικαστεί.

Κατά της βίας είμαστε όλοι και ο πατέρας φανταζόμαστε αλλά έλα που κάποιος μπορεί να φτάσει στα άκρα για το παιδί του και για να το προστατέψει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ