Αμαλιάδα: Τι απαντά η μητρόπολη Ηλείας για την 50χρονη και τον πατέρα της που ζουν επί οκτώ μήνες σε αυτοκίνητο

Συγκλόνισε η ιστορία της κόρης που ζει με τον ηλικιωμένο πατέρα της μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα. Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση, και τα ερωτήματα πολλά…
αμαλιάδα-τι-απαντά-η-μητρόπολη-ηλείας-63510

Συγκλόνισε η ιστορία της κόρης που ζει με τον ηλικιωμένο πατέρα της μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα. Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση, και τα ερωτήματα πολλά… Η Μητρόπολη Ηλείας ήρθε να δώσει τη δική της εκδοχή.

Μητρόπολη Ηλείας: Η απάντησή της για την κατάσταση της κόρης με τον πατέρα της

Τη δική της απάντηση στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο -και αφορά μια 50χρονη και τον 93χρονο πατέρα της που ζουν εδώ και οκτώ μήνες σε αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα– δίνει η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.

Οπως υποστηρίζει, στους δύο ανθρώπους προσφέρθηκε διαμονή, ωστόσο οι ίδιοι δεν δέχτηκαν. Παρουσιάζει, δε, και σχετικό έγγραφο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, έχει αποσταλεί έγγραφο στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ήλιδος και στο οποίο αναφέρονται όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της Μητρόπολης για τη φιλοξενία της Στυλιανής Παναγιωτοπούλου και του πατέρα της, Παναγιώτη, χωρίς όμως οι ίδιοι να αποδεχθούν τις λύσεις που τους προτάθηκαν.

«Έλαβα το υπ’ αρίθμ. Πρωτ. 371/9-9-2022 έγγραφο σας σχετικόν με την φιλοξενία της κυρίας Στυηλιανής Παναγιωτοπούλου και του Πατέρα της κ Παναγιώτου Παναγιωτόπουλου, και σας γνωρίζω τα εξής: Με την περίπτωση αυτή η Μητρόπολή μας έχει πολλές φορές ασχοληθεί, επειδή μας απασχόλησαν συγγενείς των, ιερείς της Πόλεως Αμαλιάδος και ο Εφημέριος Δουνεΐκων και εσείς. Όμως η κυρία Παναγιωτοπούλου θέλει βοήθεια, όπως τη θέλει αυτή και όχι όπως εμείς μπορούμε και μάλιστα με πλήρη λύση του προβλήματός της, όπως να φιλοξενηθεί στον Άγιον Αθανάσιον Κουρούτας, η ακόμα καλύτερα, να φιλοξενηθεί στον Άγιον Νικόλαον Σπάτα με φαγητό και με ό, τι άλλο χρειάζονται. Αλλά δεν εδέχθησαν» αναφέρεται στο έγγραφο.

Το επίμαχο έγγραφο από τη Μητρόπολη Ηλείας

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο τους έχει προταθεί να φιλοξενηθούν και να σιτιστούν και εκείνοι αρνήθηκαν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ