Ρίγη συγκίνησης: Γιαγιά που έχασε τον εγγονό της, κάνει κάθε εβδομάδα το τραπέζι στους φίλους του

ρίγη-συγκίνησης-γιαγιά-που-έχασε-τον-ε-176840

Μία γιαγιά θρηνεί την απώλεια του 15χρονου εγγονού της, Sam, σε τροχαίο δυστύχημα και βρίσκει παρηγοριά στους φίλους του, οι οποίοι την επισκέπτονται, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, για μια ζεστή αγκαλιά κι ένα πρωινό.

Η παράδοση αυτή είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν φύγει από τη ζωή ο έφηβος, όταν είπε στον ξάδερφό του και τους φίλους του ότι η γιαγιά του ετοίμαζε «το καλύτερο πρωινό» του κόσμου και έτσι, η παρέα συγκεντρώνονταν στο σπίτι της, κάθε Κυριακή, το πρωί, για να απολαύσουν τις λιχουδιές, αλλά και την παρέα της.

Η γιαγιά δεν έμεινε ποτέ μόνη της

Τον Ιούλιο του 2022, ο έφηβος οδηγούσε ένα μοτοποδήλατο, τη νύχτα, όταν χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από ένα αυτοκίνητο, με τη γιαγιά του να είναι συντετριμμένη, αλλά όχι μόνη, καθώς οι φίλοι του την επισκέπτονταν καθημερινά, για να της κάνουν παρέα, να της μαγειρέψουν και να την παρηγορήσουν.

Αργότερα, συνέχισαν την παράδοση του Κυριακάτικου πρωινού, ενώ περνούν περισσότερο χρόνο μαζί της στις σχολικές τους διακοπές, στις αργίες και φυσικά, στα γενέθλιά της.

Οι φίλοι του εγγονού της γιαγιάς είναι η παρηγοριά της

Τα παιδιά υπογράμμισαν ότι την βλέπουν σαν δική τους γιαγιά και την ευγνωμονούν για την αγάπη που τους δίνει, ενώ από την πλευρά της, η γιαγιά Peggy επεσήμανε ότι ο εγγονός της θα ήταν περήφανος με την παράδοση του Κυριακάτικου πρωινού που ξεκίνησε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ