Σε Σoκ ο ποδοσφαιρικός κόσμος: Νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι, άλλοτε παίκτης της Ξάνθης

σε-σoκ-ο-ποδοσφαιρικός-κόσμος-νεκρός-απ-123380

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ο ποδοσφαιρικός κόσμος με την είδηση ότι ο άλλοτε διεθνής μέσος με θητεία και στην Ξάνθη, Βολκάν Καχραμάν, δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και βρέθηκε νεκρός στα 43 του χρόνια, ενώ ο δολοφόνος του αυτοκτόνησε. Ο παλαίμαχος και τρεις φορές διεθνής Αυστριακός εξτρέμ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αυστρία, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από γνώριμό του πρόσωπο με το οποίο βρισκόταν προηγουμένως σε καφετέρια στην περιοχή Ζίμερινγκ.

Αυτοκτόνησε ο δράστης που πυροβόλησε τον Βολκάν Καχραμάν

Οπως τονίζεται μάλιστα, μετά την δολοφονία, ο 46χρονος δράστης, ονόματι Ορχάν και επιχειρηματίας στον χώρο του ποδοσφαίρου, έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι δύο άνδρες γνωρίζονταν για χρόνια και είχαν φιλικές σχέσεις, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα το κίνητρο της δολοφονίας. Οι αρχές πάντως θεωρούν πως στη βάση της υπάρχει η ζηλοφθονία.

Ποιος ήταν ο Βόλκαν Καχραμάν

Ο Καχραμάν είναι γνωστός από το πέρασμά του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2004 για λογαριασμό της Ξάνθης. ως ελεύθερος από την Αούστρια Βιέννης. Ενα χρόνο αργότερα έφυγε ως ελεύθερος για τη Λίντσερ, μετρώντας με τους Θρακιώτες συνολικά έξι συμμετοχές (πέντε στο ελληνικό πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο). Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αούστρια Βιέννης πριν μετακομίσει στην ολλανδική, Φέγενορντ. Μετά από θητείες στην Εξέλσιορ καθώς και στην Τράμπζονσπορ και στην Ερζούρουμσπορ στην Τουρκία, επέστρεψε στην Αυστρία, κατάφερε να προβιβαστεί στην Bundesliga με την Γιούνιορς και επίσης έπαιξε τρεις φορές για την εθνική ομάδα της Αυστρίας. Γεννημένος στη Βιέννη σε οικογένεια Τούρκων μεταναστών, ο Καχραμάν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2010.

Μια δολοφονία που κρύβει πολλά ερωτηματικά για την σχέση αυτών των δύο αντρών που έφτασε στο σημείο να χάσει τη ζωή του ο ποδοσφαιριστής. Μένει να δούμε τί θα πουν οι Αρχές που θα εξιχνιάσουν αυτό το άγριο έγκλημα. Οι συναθλητές, η οικογένεια και οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έγινε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ