Τεράστιος Μίλτος Τεντόγλου: Με άλμα στα 8.12μ μπήκε με το δεξί στη κορυφή για το 2023

τεράστιος-μίλτος-τεντόγλου-με-άλμα-στ-121327

O χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τέντογλου με  ένα μεγάλο άλμα στα 8,12 μέτρα και νίκη έκανε πρεμιέρα φέτος στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ. Κάτι που προμηνύει πως στους επόμενους αγώνες έχει να δώσει ακόμα πολλά…

Το τεράστιο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

Μάλιστα, ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε δύο φορές στα 8,12 μέτρα, στην τρίτη και την τέταρτη προσπάθειά του, ενώ είχε ένα ακόμη άλμα πάνω από τα 8 μ., στα 8,07 μέτρα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, που γυμνάζεται με τον Γιώργο Πομάσκι, σημείωσε την τρίτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και τη δεύτερη στην Ευρώπη.

Στην Πολωνία ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Τεντόγλου βρίσκεται από τις 19 Ιανουαρίου στη Σπάλα της Πολωνίας, για την προετοιμασία του, όπου θα μείνει μέχρι τον επόμενο αγώνα του, που θα γίνει στο Τορούν στις 8 Φεβρουαρίου.

Στόχος της χειμερινής σεζόν για τον 25χρονο είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, ο Τεντόγλου θα διεκδικήσει το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Ο Μίλτος είναι ένα παιδί- αντιστάρ για την εποχή του που πάντα σεμνά και ταπεινά πανηγυρίζει τις νίκες του όπως σεμνά και ταπεινά παραλαμβάνει τα βραβεία του χωρίς πολλές φαμφάρες και με σκυμμένο το κεφάλι. Του αξίζουν τα καλύτερα. Περιμένουμε να δούμε και άλλες προκρίσεις στο επίπεδο του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ