Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: Ο κούκλος 22χρονος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη ξεκινά την καριέρα του στην Ελλάδα

το-μήλο-κάτω-απ-τη-μηλιά-ο-κούκλος-22χρο-114315

Όπως όλα δείχνουν σε αυτή την περίπτωση το μήλο έπεσε πράγματι κάτω απ’ τη μηλιά… Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης Νικοπολίδης, είναι 22χρονών και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει μια καριέρα αντίστοιχη με του πατέρα του.

Τελειώνοντας το σχολείο, ο Γιάννης Νικοπολίδης μετακόμισε στην Ουάσινγκτον για σπουδές αλλά τον κέρδισε ο αθλητισμός και έτσι έζησε για κάποια χρόνια στην Νέα Υόρκη ξεκινώντας διεθνή καριέρα ως τερματοφύλακας.

Ο Γιάννης Νικολοπίδης στα χνάρια του πατέρα του, Αντώνη Νικοπολίδη

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Νικοπολίδης ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και μάλιστα έπειτα από την παραμονή του για λίγα χρόνια στο εξωτερικό επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας.

Η ομάδα έβγαλε σχετική ανακοίνωση δημοσίευοντας τη φωτογραφία του Γιάννη Νικοπολίδη στο Instagram.

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964: Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Νικοπολίδη

“Έναρξη συνεργασίας με Γιάννη Νικοπολίδη. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο MLS, στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, υπήρξε διεθνείς με τις εθνικές ομάδες Κ17, Κ19, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στο NCAA στην Αμερική.

Ο Γιάννης επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας το νούμερο 71 στη φανέλα του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες! Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γιάννης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

Γιάννης Νικοπολίδης: «Είμαι χαρούμενος»

“Είμαι χαρούμενος που μετά από αρκετό καιρό στο εξωτερικό, επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στην ομάδα της Λαμίας. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω από τη μεριά μου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.””

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης και η σύζυγός του Βάσω Στασινού παντρεύτηκαν το 2000 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 22χρονο σήμερα Γιάννη Νικοπολίδη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα Νικοπολίδη που γεννήθηκαν το 2006.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ