Μερακλής, δεν είναι vegan: Μαθεύτηκε τι έφαγε ο Στέφανος Κασσελάκης στις Σπέτσες πριν από τον μαραθώνιο

μερακλής-δεν-είναι-vegan-μαθεύτηκε-τι-έφαγ-173601

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ στις Σπέτσες, Μανώλης Σύρμας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το γεύμα του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαλαρός με θετική διάθεση ο Στέφανος Κασσελάκης έδειχνε να απολαμβάνει τις κοινωνικές επαφές στον περίπατο του στις Σπέτσες.

Στο νησί του Αργοσαρωνικού πολλοί τον θυμούνται παιδί δίπλα στον πατέρα του να βγαίνει από την ίδια κατοικία, όπου επέστρεψε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για λίγες ημέρες ξεκούρασης μετά την εκλογική αναμέτρηση.

Στο πλευρό του είναι πάντα ο σύντροφος του, Τάιλερ Μακμπέθ, και η σκυλίτσα τους, Φάρλι.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ στις Σπέτσες, Μανώλης Σύρμας μίλησε «MEGA Καλημέρα» για το γεύμα του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης: Τι έφαγε στις Σπέτσες με τον Τάιλερ

«Έφαγε λιτά το ζευγάρι. Ήταν οι δυο τους. Ήταν ένα απλό και ελαφρύ μενού. Πρόσεχαν γιατί ήθελαν να τρέξουν. Άφησε και καλό πουρμπουάρ πάνω από 10 ευρώ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξενυχτάει» είπε αρχικά.

«Πριν γίνει πρόεδρος στου ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευχάριστος άνθρωπος, Πάρα πολύ επικοινωνιακός και χαιρετούσε τον κόσμο. Έχει πολλούς φίλους, και Έλληνες και ξένους. Δεν ξέραμε στην αρχή ότι είναι ζευγάρι με τον Τάιλερ δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο στο μαγαζί. Έρχονταν και έτρωγαν, εγώ το έμαθα μετά. Από άλλους το έμαθα» συμπλήρωσε ο κ. Σύρμας.

Ο κος Σύρμας δήλωσε:

«γνωρίζω τον Στέφανο πολλά χρόνια. Έρχεται πολύ τακτικά στο νησί. Δεν κάνει υπερβολές στο φαγητό. Την Παρασκευή έφαγε μπριζόλα με σαλάτα. Αφήνει γενναίο πουρμπουάρ πάντα, από 10 ευρώ και πάνω».

Και πρόσθεσε:

«Όταν ήταν μικρός μιλούσε και χαιρετούσε όλον τον κόσμο. Αγαπάει πολύ τα μικρά παιδιά και τα ζώα. Πριν από έναν μήνα που ήρθε, μου είπε ότι θα αναλάβει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Και του είπα ”πας καλά;”» αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που πήγε να φάει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ