Όλοι τους θαύμαζαν: Κασσελάκης και Τάιλερ έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο κι εντυπωσίασαν με τα γυμνασμένα κορμιά τους

όλοι-τους-θαύμαζαν-κασσελάκης-και-τάι-173601

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ Μακμπέθ, έτρεξαν στα 5 χλμ. του Spetses Mini Marathon, χθες, Κυριακή, το πρωί.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο νησί, όπου διαθέτει και σπίτι, από την περασμένη Πέμπτη κι υπογράμμισε ότι δεν πήγαινε για την πρωτιά, αλλά για τη διαδρομή.

Εμφανίστηκε χαλαρός, φορώντας τα γυαλιά του, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Πρόκειται για μία διεθνή αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί και περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου, 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και αγώνες για παιδιά.

Μετά τις Σπέτσες, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Βόλο, ο οποίος επλήγη για 2η φορά από την κακοκαιρία, μέσα σε τρεις εβδομάδες, σήμερα, Δευτέρα, αλλά και στην Κύπρο, το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου.

Ευχαριστήθηκαν τη διαδρομή οι Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης: Τι έφαγε στις Σπέτσες με τον Τάιλερ

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ στις Σπέτσες, Μανώλης Σύρμας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το γεύμα του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαλαρός με θετική διάθεση ο Στέφανος Κασσελάκης έδειχνε να απολαμβάνει τις κοινωνικές επαφές στον περίπατο του στις Σπέτσες.

Στο νησί του Αργοσαρωνικού πολλοί τον θυμούνται παιδί δίπλα στον πατέρα του να βγαίνει από την ίδια κατοικία, όπου επέστρεψε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για λίγες ημέρες ξεκούρασης μετά την εκλογική αναμέτρηση.

Στο πλευρό του είναι πάντα ο σύντροφος του, Τάιλερ Μακμπέθ, και η σκυλίτσα τους, Φάρλι.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ στις Σπέτσες, Μανώλης Σύρμας μίλησε «MEGA Καλημέρα» για το γεύμα του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έφαγε λιτά το ζευγάρι. Ήταν οι δυο τους. Ήταν ένα απλό και ελαφρύ μενού. Πρόσεχαν γιατί ήθελαν να τρέξουν. Άφησε και καλό πουρμπουάρ πάνω από 10 ευρώ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξενυχτάει» είπε αρχικά.

«Πριν γίνει πρόεδρος στου ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευχάριστος άνθρωπος, Πάρα πολύ επικοινωνιακός και χαιρετούσε τον κόσμο. Έχει πολλούς φίλους, και Έλληνες και ξένους. Δεν ξέραμε στην αρχή ότι είναι ζευγάρι με τον Τάιλερ δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο στο μαγαζί. Έρχονταν και έτρωγαν, εγώ το έμαθα μετά. Από άλλους το έμαθα» συμπλήρωσε ο κ. Σύρμας.

Ο κος Σύρμας δήλωσε:

«γνωρίζω τον Στέφανο πολλά χρόνια. Έρχεται πολύ τακτικά στο νησί. Δεν κάνει υπερβολές στο φαγητό. Την Παρασκευή έφαγε μπριζόλα με σαλάτα. Αφήνει γενναίο πουρμπουάρ πάντα, από 10 ευρώ και πάνω».

Και πρόσθεσε:

«Όταν ήταν μικρός μιλούσε και χαιρετούσε όλον τον κόσμο. Αγαπάει πολύ τα μικρά παιδιά και τα ζώα. Πριν από έναν μήνα που ήρθε, μου είπε ότι θα αναλάβει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Και του είπα ”πας καλά;”» αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που πήγε να φάει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έτρεξε με τον σύντροφό του, Τάιλερ, 5χλμ. στο «Spetses Marathon»

Η ιδρύτρια του Ημιμαραθώνιου στις Σπέτσες, Μαρίνα Κουταρέλλη, και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ στις Σπέτσες, Μανώλης Σύρμας μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» για τη συμμετοχή του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα δρόμου.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε την Πέμπτη το βράδυ συμμετοχή για τον αγώνα. Ήταν καταλυτική η βοήθειά του στους αγώνες. Έδωσε μετάλλια σε όλα τα παιδιά. Δεν πήρε μετάλλιο ο Στέφανος. Πήρε μόνο το μετάλλιο συμμέτοχης. Ο Στέφανος είναι πολύ προσιτός και ζεστός άνθρωπος» δήλωσε η διοργανώτρια του ημιμαραθώνιου, κα Κουταρέλλη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ