Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στον Πετρούνια: Αποσύρθηκε από τον τελικό στην Ουγγαρία – «Το μυαλό μου στις οικογένειες που θρηνούν»

όλη-η-ελλάδα-υποκλίνεται-στον-πετρούν-171744

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να αποσυρθεί από τον τελικό του Challenge Cup στην ενόργανη γυμναστική στη Σομποτέλι της Ουγγαρίας. Να θυμίσουμε εδώ πως την Παρασκευή κέρδισε την πρώτη θέση με βαθμολογία 15.300.

Οι λόγοι που διέκρινε για αυτήν την απόφαση περιλάμβαναν, αφενός, την επιθυμία του να μην καταπονήσει το σώμα του με δύο συνεχείς ημέρες διαγωνισμού για υψηλή επίδοση και, αφετέρου, τη συνείδησή του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες που πλήττονται από τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel. Έτσι, θέλησε να επικεντρωθεί στην υποστήριξη των πληγέντων συμπατριωτών του παρά στον αθλητικό αγώνα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποσύρθηκε από τον τελικό στην Ουγγαρία

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε χαρακτηριστικά: “Η χθεσινή μου απόδοση στον προκριματικό του Σομπατέλι ήταν ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην βαθμολογία. Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το κρίσιμο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης σε Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι σε 2 εβδομάδες. Θα αποσύρω την συμμετοχή από έναν ομολογουμένως εύκολο τελικό καθώς δεν θέλω να ρισκάρω και να πιέσω το σώμα μου σε δυο συνεχόμενες μέρες αγώνα. Το μυαλό μου είναι στις οικογένειες που θρηνούν, στις ατέλειωτες καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα και στους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή. Καλό κουράγιο, εύχομαι γρήγορα να βρείτε δύναμη και να χαμογελάσετε ξανά. #preparation #petrounias #challengecup”.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ