Στέφανος Κασσελάκης: Ποιο είναι το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη.
στέφανος-κασσελάκης-ποιο-είναι-το-πόθ-197601

Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως είχε προαναγγείλει, έδωσε στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των Ευρωεκλογών της Κυριακής 9/6 και προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο ίδιος το Πόθεν Έσχες του το οποίο έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, δημοσιοποίησε και την περιουσιακή κατάσταση του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στο έγγραφο αναφέρεται πως το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα ύψους 1,9 εκατ. ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλιάδες ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ. Ενώ σε επενδυτικά προϊόντα έχει τοποθετημένα 2,8 εκατ. ευρώ.

Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στην ομιλία του:

«Σήμερα θα πούμε αλήθειες. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν θα ήθελα να είμαι. Είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στις ΗΠΑ. Αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα» και συμπλήρωσε με νόημα «δεν πήρα ούτε ένα ευρώ δημόσιο χρήμα» καρφώνοντας την Νέα Δημοκρατία και λέγοντας πως οι «πειρατές» δεν βρίσκονται στην Κουμουνδούρου άλλα «σε κόμματα που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ».

Στη συνέχεια, αφιέρωσε χρόνο από την ομιλία του για να κάνει την αυτοκριτική του. Δημιουργήθηκε για μένα μια δημόσια εικόνα που δεν είναι πραγματική, είπε, αποδίδοντας αυτό στην «προπαγάνδα της ΝΔ» που τον «εμφάνιζε σαν έναν άνθρωπο που δεν κόπιασε ποτέ» αλλά και επειδή με δική του ευθύνη «κάποιες φορές» λόγω «απειρίας και υπερπροβολής» δεν διαχειρίστηκε σωστά την εικόνα του. «Στην Αμερική το να δείχνεις τα σπίτια σου είναι διαφάνεια, στην Ελλάδα όμως εκλαμβάνεται επιδειξιομανία», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με νέο hair look: Μακριά ξανθά μαλλιά και αφέλειες στη δίκη Φιλιππίδη

Χαρούλα Αλεξίου: «Το να κρατήσεις στα χέρια σου ένα μωρό είναι σαν να τρως γαλακτομπούρεκο»

Νεκρός νεαρός ψαροντουφεκάς: Αδιανόητος ο θάνατός του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ