Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με νέο hair look: Μακριά ξανθά μαλλιά και αφέλειες στη δίκη Φιλιππίδη

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εμφανίστηκε στο Εφετείο του Πέτρου Φιλιππίδη με μακριά μαλλιά βαμμένα στην απόχρωση «dirty blonde»
η-άννα-μαρία-παπαχαραλάμπους-με-νέο-hair-look-197537

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, γνωστή για την προτίμησή της στα κοντά κουρέματα τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε αγνώριστη στο εφετείο για την υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός, πλαισιωμένη από τη Λένα Δροσάκη και άλλους συναδέλφους της, υιοθέτησε ένα εντυπωσιακό μακρύ hair look με αφέλειες, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εμφανίζεται με πλούσια ξανθά μαλλιά σε dirty blonde απόχρωση, μια αλλαγή που δημιούργησε σάλο στα social media.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για περούκα ή για μόνιμη αλλαγή στα μαλλιά της ηθοποιού.

Ακομπλεξάριστη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κοντεύω τα 50, θα παριστάνω ότι είμαι 20;»

«Να παριστάνω εγώ που κοντεύω τα 50, ότι είμαι 20 ετών; Αποκλείεται! Η εμμηνόπαυση είναι μία περίοδος που πρέπει να λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα λες και είναι κάποια ντροπή ή ότι δεν το περνάνε όλες οι γυναίκες. Τώρα αυτό ας μην το πούμε αυτό, ιδρώνω αλλά είναι μυστικό», δηλώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Έχω δεχτεί ενός είδους bullying, επειδή έχω δηλώσει ότι δεν πιστεύω. Έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος αν δεχτούν οι κάνουν bullying τα δύο παιδιά μου. Πρόσφατα σκεφτόμουν τι θα έκανα αν τα παιδιά μου είναι αυτά που θα έκαναν το bullying. Όταν γέννησα, έκανα δύο αγόρια, μου είπε κάποια στιγμή μία γυναίκα μεγάλη σε ηλικία: και τώρα άμα μεγαλώσεις, ποιος θα σου φέρνει ένα ποτήρι νερό;», περιέγραψε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κοστίζει 42.000 ευρώ: To χαρτονόμισμα από την εποχή της δραχμής που «τα ακουμπάνε χοντρά» για να το κάνουν δικό τους

Γαστρεντερίτιδα – Μαγνησία: Ανιχνεύθηκε σαλμονέλα στο νερό, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ – Θετικά 7 δείγματα

Γραφικά σπιτάκια, πεντακάθαρα νερά και ονειρικές σπηλιές: Oι «Μαλβίδες» της Ελλάδας βρίσκονται στο Ιόνιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ