Ζώδια: Ποιοι ευνοούνται από τις 6 Ιουνίου σε οικονομικά και σχέσεις

Παίρνοντας σαν παράδειγμα τους πλανήτες που έκαναν την διέλευση τους σε ένα ζώδιο παραπέρα, έτσι και εμείς βάζουμε στην ζωή μας νέα οπτική.
ζώδια-ποιοι-ευνοούνται-από-τις-6-ιουνίο-197752

Οι πλανήτες έχουν συγκεντρωθεί στο ζώδιο των Διδύμων και έμεις προχώραμε από εδώ και στο εξής με νέες προοπτικές και νέο τρόπο σκέψης.

Το γαλβάνισμα στα δύο τελευταία και στα δυο πρώτα ζώδια του τροχού, μας έχει ωριμάσει και τώρα με λογική και με όραμα προχωράμε στο χτίσιμο, για όσα ο καθένας επιθυμεί, κατέχει και χρειάζεται να φτιάξει.

Η νέα σελήνη θα λάβει χώρα στην 16η μοίρα των Διδύμων και για την Ελλάδα στις 6 Ιουνίου 2024, στις 3.36 το απόγευμα. Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, στα οποία θα φέρει τύχη και έρωτα, λόγω της Αφροδίτης και του Δία, αλλά και κάποιες δυσκολίες, λόγω του τετραγώνου με τον Κρόνο.

Ευνοϊκή για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες. Οι Τοξότες θα έχουν κάποια θέματα να αντιμετωπίσουν, αλλά θα ευνοηθούν και αυτοί.

Ζώδια: Τι σημαίνουν οι διελεύσεις των πλανητών στο ζώδιο των Διδύμων

Από το σταθερότερο των σταθερών, τον Ταύρο, περνάμε στο πιο διπλό ζώδιο από τα διπλά. Οι Δίδυμοι, παρεξηγημένοι κάποιες φορές, είναι ένα ανθρώπινο ζώδιο και δεν είναι διπρόσωπο, είναι διπλό.

Οι Δίδυμοι συχνά έχουν δυο επαγγέλματα, δυο αγάπες, δυο ασχολίες, δυο σκέψεις, δυο διαθέσεις. Και συμβολίζουν έντονα την ανθρώπινη φύση, που είναι και αυτή διττή, σώμα και πνεύμα.

Ο μύθος τους συνδέει με τα δύο δίδυμα αδέλφια, τον Κάστορα και τον Πολυδεύκη, που έδωσαν την ονομασία στον αστερισμό των Διδύμων.

Ο ένας θνητός, ο άλλος αθάνατος, ήταν δύο αγαπημένα αδέρφια, που ο Δίας τα τοποθέτησε στον νυχτερινό ουρανό, μετά από παράκληση του αθάνατου Πολυδεύκη, όταν πέθανε ο αδελφός του.

Το φως του αστεριού του Κάστορα ελαττώνεται ενώ του άλλου αδελφού αυξάνεται, διαιωνίζοντας έτσι τον συμβολισμό, τον μύθο και τα διδάγματα του.

Η σύνοδος των Φώτων με την Αφροδίτη στους Διδύμους είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα, που θα φέρει καλά νέα σε τομείς όπως ο έρωτας, οι ανθρώπινες σχέσεις, η επικοινωνία, οι μετακινήσεις.

Επίσης, η παρουσία του Δία στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει τύχη στα ίδια θέματα, ευνοεί τον γάμο και την απόκτηση απογόνων, θέματα σπουδών και ταξίδια.

Αν και οι δυο ευεργέτες δεν είναι δυνατοί σε αυτό το ζώδιο, ωστόσο και με τις ευνοϊκές όψεις με Πλούτωνα, που έχουν προηγηθεί, μπορούμε να περιμένουμε καλές εξελίξεις στη ζωή μας. Κάποια ερωτικά σκάνδαλα είναι στο κάδρο των εξελίξεων.

Ο Ερμής, κυβερνήτης, πανίσχυρος στο ζώδιο αυτό, αλλά με κάκωση από τις ακτίνες του ήλιου, μπορεί να έχει ροπή στην παραπληροφόρηση των ισχυρών.

Κάνει σύνοδο με τον Δία, κάτι που αυξάνει την ευφυΐα, την τάση για μεγάλες ιδέες, υψηλά ιδανικά και δείχνει ότι αυτό το διάστημα θα ακούσουμε και θα πούμε πολλά και η υπερβολή είναι κάτι που περιμένουμε.

Η σύμπτωση με τις ευρωεκλογές δείχνει ότι η πολιτική ρητορική θα τα δώσει όλα, οι υποσχέσεις θα φτάσουν μέχρι τον… θεό. Και το τρίγωνο με Πλούτωνα δείχνει έντονη προπαγάνδα.

Το τετράγωνο με τον Κρόνο έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να διευθετήσουμε, η ωμή πραγματικότητα και τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει με λογική, με ψυχραιμία, ακόμη και με χιούμορ, με την αποστασιοποίηση που έχουν τα ζώδια του αέρα, να τα αντιμετωπίσουμε.

Οι δυσκολίες μπορεί να είναι ότι μας χάλασε το αμάξι, ένα πρόστιμο, μια παλιά οφειλή, άλυτα προβλήματα στο γάμο μας, θέματα με γονείς ή γηραιότερους ή ανώτερους στην ιεραρχία.

Μπορεί, ωστόσο, να έχουμε και γεγονότα πιο σημαντικά σε κοινωνική κλίμακα, όπως κάποια απάτη ή νοθεία, ή κάποιο ατύχημα.

Ο ασκητισμός του Κρόνου θα φέρει λιτότητα, σε προσωπικό ή ευρύτερο επίπεδο. Επίσης, κάπου θα πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και να βάλουμε όρια.

Αλλά και κάπου έχουμε κλειστό το νου και πρέπει να αφήσουμε πίσω παλιές ιδέες, παλιά στερεότυπα και να θυσιάσουμε λίγο από τον συντηρητισμό μας, δίνοντας θέση στη φρεσκάδα και τη νεανικότητα των Διδύμων.

Ζώδια: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πιο ειδικές προβλέψεις μπορούμε να έχουμε με την ανάλυση του χάρτη μας, αλλά με βάση το ζώδιο μας, τον ωροσκόπο μας, ή αν έχουμε πλανήτες ή σημεία κοντά στην 16η μοίρα των μεταβλητών, μπορούμε να περιμένουμε τα εξής:

Κριός

Μεγάλες ελπίδες για ταξίδια, επικοινωνία, εύνοια σε θέματα με αδέλφια και κοινωνικότητα αυξημένη αυτήν την περίοδο. Προσοχή με τα οικονομικά σας, λόγω του Ουρανού στον Ταύρο. Ερωτικά είναι μια ευνοϊκή περίοδο για σας.

Ταύρος

Οικονομική αστάθεια, διπλά εισοδήματα και πολλές αγορές, ειδικά σε θέματα με επικοινωνία, μεταφορά και ομορφιά, αυτό το διάστημα, γι’ αυτό συγκρατείστε τις δαπάνες σας και προσέχετε τα οικονομικά σας. Έκτακτα έσοδα ή και έξοδα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Δίδυμοι

Λαμπερή και φωτεινή περίοδος για σας, σε όλα τα επίπεδα, μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όποιον τομέα επιλέξετε, ειδικά σε ερωτικά και θέματα σπουδών θα έχετε εύνοια, αλλά και στα οικονομικά σας θα υπάρξουν δυνατότητες για επέκταση αυτό το διάστημα. Επενδύστε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.

Καρκίνος

Περίοδος ολοκλήρωσης κάποιων σχεδίων, ωριμότητας και αυτοσυγκέντρωσης. Χρειάζεστε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας και για ξεκούραση. Δημιουργήστε συνθήκες ηρεμίας και ξεγνοιασιάς, πάρτε τη ζωή λίγο πιο ελαφρά και αφήστε τη διδυμίσια νεανικότητα να σας ανανεώσει.

Λέοντας

Το γοργόν και χάρη έχει και αυτήν την περίοδο εντείνετε τις προσπάθειες σας σε πολλά μέτωπα, που έχουν σχέση με την εικόνα σας, με τον κοινωνικό σας κύκλο, με τις διασυνδέσεις και την επικοινωνία σας, προκειμένου να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας. Λύστε κάποια θέματα οικονομικά που σας ταλαιπωρούν καιρό, για να νιώσετε πιο ελεύθεροι.

Παρθένος

Δημιουργήστε τις συνθήκες για νέες σχέσεις, νέους τρόπους επικοινωνίας και αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε. Κάποιες καταστάσεις έρχονται πιεστικά προς τα πάνω σας, και να προκαλείτε τα γεγονότα, αυτά δείχνουν αν σας προτιμούν. Εστιάστε στον τομέα των επαγγελματικών σας, όπου θα έχετε εύνοια αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Δύναμη και αισιοδοξία νιώθετε αυτό το διάστημα, μιας και έχετε την εύνοια δύο αγαθών πνευμάτων, του Δία και της Αφροδίτης σε τρίγωνο. Και στα ερωτικά και στα οικονομικά θα είναι καλή περίοδος, μην παρασυρθείτε ωστόσο σε υπερβολές όσον αφορά στα έξοδα, ειδικά σε προϊόντα καλλωπισμού. Μην παραμελήσετε πρακτικές ευθύνες και επενδύστε σε μόρφωση ή σε κάποιο ταξίδι.

Σκορπιός

Μια περίοδος φορτωμένη για σας, είναι αρκετά τα θέματα που πρέπει να διευθετήσετε, επίσης το βιολογικό σας ρολόι χτυπάει, αλλά τα οικονομικά δείχνουν να σας απασχολούν περισσότερο και κάποιες φορές να σας διχάζουν και να σας βάζουν σε πολλές σκέψεις, δυσκολεύοντας τις αποφάσεις. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς δρόμους σε ό,τι σας απασχολεί, να αναζητήσετε περισσότερη πληροφόρηση και να απευθυνθείτε σε ειδικούς.

Τοξότης

Μια περίοδος που θα πρέπει να ξεχωρίσετε τι είναι ευκαιρία και τι πλάνη, να ακονίσετε τη διάκριση σας και να αδράξετε ό,τι καλό εμφανιστεί στη ζωή σας, γιατί θα συμβούν πολλά καλά πράγματα. Οι πιθανότητες είναι πολλές και στον ερωτικό και στον επαγγελματικό-οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα και προσοχή στο λόγο σας.

Αιγόκερως

Λίγο περισσότερες ευθύνες για σας αυτήν την περίοδο, αλλά είστε συνηθισμένοι στο να επωμίζεστε καθήκοντα, γι’ αυτό κοιτάξτε πώς να ξαλαφρώσετε από μερικά, γρήγορα και εύκολα, κάνοντας τη ζωή σας πιο απλή και πιο ξέγνοιαστη. Οι ερωτικές ευκαιρίες συνεχίζονται για όσους ενδιαφέρονται, ενώ στον οικονομικό τομέα να περιμένετε κάποιες έκτακτες δαπάνες για το σπίτι. Προσοχή θέλουν οι μετακινήσεις σας.

Υδροχόος

Εύνοια στα ερωτικά και σε θέματα σχέσεων, εύνοια και στα οικονομικά, στην επικοινωνία, στις φιλίες, στις ομάδες που κάποιοι συμμετέχετε, ένα θετικό καλοκαιρινό, όμορφο διάστημα. Κάποιες δυσκολίες θα έχουν οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, λόγω της διέλευσης του Πλούτωνα. Δημιουργική και γόνιμη περίοδος, μπορείτε να προωθήσετε τους στόχους σας, και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Ιχθύες

Πολλές επιθυμίες, μικρή εκπλήρωση, λόγω της συγκυρίας Κρόνου-Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Εξασκείστε, όμως στην υπομονή και στο να βάζετε όρια. Παρά την τάση σας να θέλετε μαγικές λύσεις, ομορφιά και ανώτερα συναισθήματα, η ζωή σας ζηταει να γίνετε πιο πρακτικοί, να στερεώσετε το χάος, όπως θα λέγαμε παραφράζοντας τον Καζαντζάκη. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν, ενώ και τα ερωτικά σας θα είναι δραστήρια αυτό το διάστημα. Οικονομικά θα έχετε απολαβές μέσα από προσπάθεια.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τιμές που «καίνε» για τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος: Έως και 70% οι αυξήσεις τον μήνα Ιούνιο

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μαντήλι στην Κύθνο: Οι ανέμελες πόζες, οι βουτιές στη θάλασσα και οι ευχές για καλό καλοκαίρι

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε στον Πειραιά την αγαπημένη του – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ