3 ζώδια που αγαπούν να ταξιδεύουν χωρίς παρέα

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που απολαμβάνουν το να ταξιδεύουν μόνα τους, χωρίς παρέα. Κλείνουν τα εισιτήριά τους και απλά φεύγουν.
3-ζώδια-που-αγαπούν-να-ταξιδεύουν-χωρίς-183949

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που απολαμβάνουν το να ταξιδεύουν μόνα τους, χωρίς την παρέα τους. Αυτοί οι άνθρωποι κλείνουν τα εισιτήριά τους και τη διαμονή τους, παίρνουν τη βαλίτσα τους και απλά φεύγουν. Είναι τόσο κοινωνικά και εξωστρεφή που, αν νιώσουν την ανάγκη για επικοινωνία ή παρέα, μπορούν εύκολα να βρουν άτομα με τα οποία να ταιριάξουν στον προορισμό τους και να περάσουν μια χαρά.

Τα ζώδια που αγαπούν να ταξιδεύουν μόνα τους:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος τρελαίνεται για αποδράσεις είτε κοντινές είτε μακρινές. Αυτό είναι γνωστό. Θέλει να ξεφεύγει από τη ρουτίνα αρκετά συχνά και το θέμα είναι ότι ως άνθρωπος, περνάει καλά και μόνος του χωρίς να χρειάζεται κόσμο γύρω του. Πολλές φορές παίρνει απλά τη βαλίτσα του και μπαίνει σε ένα αεροπλάνο. Δεν του καίγεται καρφί που δεν παίρνει κάποιον μαζί του. Μια χαρά περνάει. Γνωρίζει κόσμο όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, γίνεται αγαπητός και δικτυώνεται σε χρόνο dt. Και ακόμα και αν κάποια στιγμή δεν έχει και πολύ όρεξη για κουβέντα, είναι ένας απόλυτα ευτυχισμένος solo traveler που απλά ταξιδεύει και περνάει καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ταξίδια είναι στο DNA του Τοξότη. Είναι ένας άνθρωπος με τρελές τάσεις φυγής που θέλει να βρίσκεται σε άλλο μέρος κάθε λίγο και λιγάκι, θέλει να γνωρίσει όλο τον κόσμο, να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους, πολιτισμούς και κουλτούρες. Δύσκολα μπορεί κάποιος να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Τοξότη, αλλά εκείνος δεν σκάει και δεν νοιάζεται. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος, όταν ταξιδεύει μόνος του γιατί είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και όποτε το θέλει. Τις καλύτερες στιγμές του περνάει σε μια μοναχική περιπέτειά του στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Υδροχόο. Όταν ταξιδεύει μόνος του, νιώθει ελεύθερος να κάνει ό,τι εκείνος θέλει. Δεν έχει κανένα πρόγραμμα και καμία… γκρίνια στα αφτιά του και αυτό είναι που τον ικανοποιεί ακόμα περισσότερο. Ο Υδροχόος είναι άνθρωπος που δεν αντέχει την καταπίεση και όταν είναι μόνος του σε ένα ταξίδι, μπορεί να κάνει όλα όσα θέλει και με τους ρυθμούς που τα θέλει. Έτσι επιδιώκει αρκετά συχνά να παίρνει τη βαλίτσα του και να είναι ένας solo traveler ανά τον κόσμο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κατεψυγμένα φρούτα: Tα οφέλη για την υγεία, οι κίνδυνοι και τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Δίας στους Διδύμους από 26/5: Τα 3 ζώδια που κερδίζουν και τα 3 που χάνουν, σύμφωνα με τον Χρήστο Άρχο

Έξαλλη η Αννίτα Πάνια στον αέρα του OPEN: «Κλείστε το μαντάμ! Κλείστε το»

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ