Οι πλανήτες στους Διδύμους τα αλλάζουν όλα για 5 ζώδια: Οι «χαμένοι» και οι «κερδισμένοι» του Ιουνίου

Ο Ιούνιος έχει τους περισσότερους πλανήτες σε ορθή πορεία και φέρνει μαζί του ενέργεια, αλλαγές και ευκαιρίες για τα ζώδια.
οι-πλανήτες-στους-διδύμους-τα-αλλάζου-197295

Τα περισσότερα ζώδια θα απολαύσουν την θετική ενέργεια που φέρνουν οι πλανήτες που είναι σε ορθή πορεία.

Σταδιακά, αρκετοί από αυτούς θα βρεθούν στο ζώδιο των Διδύμων, προσφέροντας ευελιξία, προσαρμοστικότητα και νέες ευκαιρίες,ιδανικά για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς στο πρώτο μισό του μήνα. Εκεί εστιάζεται και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς οι προοπτικές για βελτίωση είναι αισιόδοξες.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που αποτελεί ταυτόχρονα αδυναμία και πρόκληση για τα ζώδια του σταθερού σταυρού.

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Ιούνιο

Κριός

Ο μήνας αυτός για εσάς θα έχε το τρέξιμο του μέχρι τις 9.6 καθώς ο Άρης συνεχίζει για λίγο ακόμη την πορεία του στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει πρακτικά ότι παίρνετε πρωτοβουλίες για τα επαγγελματικά!

Από την άλλη δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες καθώς οι πλανήτες στους Διδύμους φτιάχνουν ένα πολύ κοινωνικό προφίλ για εσάς με φίλους να στέκονται στο πλευρό σας αλλά και τους έρωτες να ανθίζουν με κάθε τρόπο αφού κάνετε εξόδους όλο και περισσότερο.

Πιθανότατα να υπογράψετε κάποια σημαντικά συμβόλαια που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της δουλειάς ενώ κάποιοι θα επιλέξετε να ξανα-καθίσετε στα θρανία της μαθητείας.

Στο β’ μισό του μήνα ο Άρης, κυβερνήτης σας μετακομίζει στο ζώδιο του Ταύρου κάνοντας σας να σηκώσετε τα μανίκια για τα οικονομικά.

Προσέξτε ένα ζήτημα με τα οικονομικά και τί απώλειες μπορεί να έχετε εκεί κοντά στις 11.6 λόγω της όψης Άρη-Πλούτωνα ενώ στα μέσα του μήνα (17-20.6) με τις σκληρές όψεις του Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα να μην εξαπατηθείτε από μυστικά που πρόκειται να διαρρεύσουν.

Με την πανσέληνο στις 22.6 πιθανόν να αποκαλυφθεί ένα επαγγελματικό ζήτημα και να έρθετε σε δίλημμα για το πώς θα προχωρήσετε παρακάτω.

Ταύρος

Ο μήνας αυτός ανεβάζει ταχύτητες για εσάς καθώς θα υποδεχτείτε τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 9.6 και έπειτα. Μέχρι τότε μπορείτε να κάνετε επικερδείς συμφωνίες για τα οικονομικά προκειμένου να αυξήσετε το κασέ σας.

Η προσοχή σας να είναι κοντά στις 11.6 όπου ο Άρης στο Ταύρο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο καθώς εύκολα μπορεί να γίνετε «ο ταύρος εν υαλοπωλείω» και να έχετε δυσάρεστες συνέπειες σε διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και με ανωτέρους στην δουλειά.

Δώστε έμφαση σε χειριστικές συμπεριφορές, βάζοντας τα όριά σας και μην μπείτε στο τρυπάκι να απαντήσετε πίσω με αντίστοιχα εκδικητικές τάσεις.

Στα μέσα του μήνα (17-20.6) στα τετράγωνα του Ηλίου-Ερμή-Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προσέξτε με ποιους συνεργάτες σχετίζεστε ή σε ποιους εμπιστεύεστε και μοιράζεστε τα σχέδια σας και δη όταν αυτά αφορούν τα οικονομικά σας καθώς μπορεί να μην σας τα λένε όλα και να εξαπατηθείτε.

Άκρως ενδιαφέρον φαίνεται το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούνη καθώς Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη θα περάσουν στον Καρκίνο με τις θετικές γωνίες του Κρόνου και του Ουρανού να βοηθούν αρκετά ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό σας με νέες φιλίες ή γνωριμίες οι οποίες δεν αποκλείεται να σας αφήσουν μια πολύ ευχάριστη γεύση ενώ και στα επαγγελματικά θα καταφέρετε να κερδίσετε και τους πιο δύσπιστους κλείνοντας συμφωνίες καλών προδιαγραφών.

Δίδυμοι

Ο μήνας των γενεθλίων σας βρίσκει σε ιδιαίτερη κινητικότητα αφού εκτός από τον Ήλιο μαζί συμπορεύονται ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σας καθιστώντας σας έναν από τους πρωταγωνιστές για το μήνα, τουλάχιστον στο Α του μισό.

Μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σχεδιάζοντας ένα ταξίδι, ένα γάμο, να γνωρίσετε τον άνθρωπό της ζωής σας, να συμβιώσετε, να οργανώσετε τις σπουδές ή ο,τι ονειρεύεστε ειδικά κοντά στις 3-4/6.

Με την νέα Σελήνη του μήνα (6.6) να γίνεται στο ζώδιό σας βάζετε βάσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή!

Ο Κρόνος στους Ιχθύς συνεχίζει την επιρροή του για το 2ο δεκαήμερο και το μόνο που σας ζητά είναι να γνωρίζετε τί θέλετε καθώς μόνο έτσι μπορείτε να δομήσετε την ζωή σας και να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που μπαίνει μπροστά σας.

Κοντά στις 8-9.6, 12/6 και 17-20.6 θα είστε πιο συνετοί και μετρημένοι στις αποφάσεις που παίρνετε για να μην πέσετε από το σύννεφα καθώς ο Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα κοντραριστούν τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Μετά τις 21.6 το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί στο ζώδιο του Καρκίνου όπου αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα ψάξετε νέες πηγές εσόδων και μπορείτε να βρείτε διεξόδους στο κομμάτι αυτό.

Καρκίνος

Πάντα ο μήνας που προηγείται των γενεθλίων μας είναι πιο κουραστικός και η αλήθεια είναι πως ο Ιούνιος ξεκινάει αρκετά απαιτητικά με τον Άρη να παραμένει στον Κριό ως τις 9.6 και χωρίς να έχετε τις αναμενόμενες υποστηρίξεις αλλά καταλήγει εντελώς διαφορετικά γι’ αυτό μην βιαστείτε να κατσουφιάσετε καθώς σας περιμένουν υπέροχα νέα παρακάτω!

Το Α του μισό θα σας απασχολούν κυρίως τα επαγγελματικά σας, η πορεία των οποίων δεν βρίσκεται ακριβώς εκεί που θα θέλατε με τις συζητήσεις να παίρνουν φωτιά αλλά να μην μπορείτε να κοινοποιείτε προς τα έξω τα σχέδια και τις σκέψεις σας.

Προετοιμάζεστε λοιπόν και προσπαθείτε να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Εκεί κοντά στις 17-20.6 διαφυλάξτε μυστικά και καταστάσεις που δεν θέλετε να αποκαλυφθούν, δώστε βάση στο ένστικτό σας και αποφύγετε κακοτοπιές με όσους δεν γνωρίζετε καλά.

Δεν είναι τώρα η στιγμή για να βασιστείτε σε οτιδήποτε ακούτε καθώς είστε ευεπηρέαστοι από τις δυσαρμονικές όψεις του Ποσειδώνα.

Η πανσέληνος στις 22.6 θα σας δημιουργήσει ένα άγχος για την έκβαση μιας υπόθεσης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο ειδικά για εσάς των πρώτων ημερών.

Αμέσως μετά όμως και μέχρι τα τέλη του μήνα το πλανητικό σκηνικό αλλάζει άρδην με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνάνε σταδιακά στο ζώδιό σας και στις θετικές γωνίες με τον Άρη στο Ταύρο, τον Κρόνο στους Ιχθύες και τον Ουρανό στον Ταύρο θα καταφέρετε να κερδίσετε έδαφος και να νιώσετε ικανοποίηση τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Μπορείτε να σχεδιάσετε πλάνα για σπουδές, για μια δουλειά ακόμη και στο εξωτερικό ή να κάνετε πολύ όμορφες γνωριμίες. Αν υπήρχε κάτι που ετοιμάζατε τόσο καιρό τώρα ήρθε η ώρα να το κοινοποιήσετε και γιατί όχι να γίνει επίσημο.

Λέων

Ο μήνας αυτός κινείται πιο άνετα για εσάς μέχρι τα μέσα του καθώς τόσο ο Άρης από τον Κριό όσο και οι πλανήτες στους Διδύμους ευνοούν στο να πετύχετε στόχους και μακρόπνοα σχέδια και να οργανώσετε όλα αυτά που έχετε για παρακάτω στη ζωή σας.

Σας απασχολούν θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, μεταπτυχιακού και σεμιναρίων. Μπορεί τώρα (6.6) με την νέα Σελήνη στους Διδύμους να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας και με μέθοδο να υλοποιήσετε αυτά που έχετε να κάνετε.

Μετά τις 9.6 με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο η μάχη θα δοθεί στα επαγγελματικά! Ειδικά όσοι ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε υπόψη το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (11.6) καθώς θα δεχτείτε πιέσεις από ανωτέρους και κάποιοι μπορεί να σας παίξουν «βρώμικο παιχνίδι» βγάζοντας τον κακό σας αυτό στην επιφάνεια. Μην ενδώσετε στα κατώτερα ένστικτα και μην μπείτε στη διαδικασία του αθέμιτου ανταγωνισμού γιατί θα βγείτε χαμένοι.

Προσοχή με το νόμο και τις αρχές και ο, τι αφορά την δημόσια εικόνα σας. Μετά τα μέσα του μήνα γύρω στις 17-20.6 οι σκληρές όψεις του Ποσειδώνα χτυπούν το καμπανάκι για λαθεμένες εκτιμήσεις στα οικονομικά ή επενδύσεις με άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης.

Από τις 21.6 και μέχρι τέλος του μήνα η είσοδος των πλανητών στον Καρκίνο θα σας δείξουν ότι χρειάζεται να κινηθείτε πιο διακριτικά και παρασκηνιακά σε κάποιες καταστάσεις που αφορούν την δουλειά σας.

Προετοιμαστείτε για οτιδήποτε θέλετε πιο ιδιωτικά και χωρίς να το φωνάζετε στο περίγυρό σας.

Παρθένος

Ο μήνας αυτός έχει τις πρακτικές του δυσκολίες για εσάς αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε αν είστε συνετοί και ψύχραιμοι και φυσικά να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα.

Αρχικά ο μήνας ξεκινά με καλές προδιαγραφές στα επαγγελματικά καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής δέχεται τις θετικές γωνίες του Δία και του Πλούτωνα.

Με την νέα Σελήνη στους Διδύμους (6.6) θα θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο στα επαγγελματικά αλλά ο Κρόνος σας φρενάρει για να το αξιολογήσετε και καλύτερα είναι να μην βιαστείτε αλλά να δείτε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από κάθε βήμα που κάνετε όπως κάνετε πάντα σαν ένα οργανωμένο ζώδιο που είστε.

Από την άλλη βέβαια ο Άρης στον Κριό σας βγάζει αρκετά έξοδα κι αυτό είναι κάτι που δεν σας αρέσει αλλά εντάξει μετά τις 9.6 θα περάσει στον Ταύρο και σταδιακά θα βρείτε τις διεξόδους που ψάχνετε.

Πιθανόν να σας τρέξουν ζητήματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών για το τι θα κάνετε μετέπειτα και να θέσετε στόχους για το παρακάτω της ζωής σας.

Φειδωλοί και μετρημένοι να είστε 8,9,12/6 με τις σκληρές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο αφού θα δεχτείτε κριτική για ο, τι κάνετε ή δεν κάνετε σε μια σημαντική σχέση από τον σύντροφο ή τον συνεργάτη και μπορεί να απογοητευτείτε.

Στις 17-20.6 του μήνα συνεχίζονται οι προκλήσεις αυτή την φορά από τις όψεις του Ποσειδώνα κυρίως για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου αφού θα αισθανθείτε προδομένοι ή χαμένοι σε μια σχέση η συνεργασία.

Μην εμπιστεύεστε εύκολα οτιδήποτε ακούτε ότι είναι τέλειο γιατί απλά είναι φούσκα και θα εξαπατηθείτε. Μετά τις 21.6 και ως το τέλος του μήνα η είσοδος των πλανητών στον Καρκίνο σας πάει περισσότερο και η διάθεση φτιάχνει με νέες γνωριμίες, φιλίες αλλά και μια έντονη κοινωνικοποίηση που την έχετε ανάγκη.

Τώρα μπορείτε να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται στα επαγγελματικά και να ρολάρουν όλα εκείνα που πριν κωλύονταν.

Ζώδια: Οι υπόλοιπες προβλέψεις για τον Ιούνιο

Ζυγός

Ο μήνας Ιούνιος συνεχίζει το πιεστικό μοτίβο του Μάη καθώς μέχρι τις 9.6 ο Άρης βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού κι ειδικά για το 3ο δεκαήμερο σας βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι με τις εντάσεις να έρχονται από τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας.

Φυσικά τόσο οι πλανήτες όσο και η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχές του μήνα (6.6) είναι οι υποστηρικτικοί παράγοντες που θέλετε και όντως θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις για το τί θα κάνετε παρακάτω στη ζωή σας.

Σχέδια, σκέψεις, σπουδές, πτυχία, μεταπτυχιακά, εξωτερικό, συμφωνίες με ξένους, γνωριμίες με άτομα άλλης κουλτούρας είναι στο πλαίσιο των ημερών.

Πιθανότατα στα μέσα του μήνα (17-20.6) να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι στην καθημερινότητα σας λόγω των όψεων του Ποσειδώνα ή κάποια από τα σχέδια που έχετε να ματαιωθούν ή να υπάρξει ένα θολό τοπίο γύρω από το τί θα κάνετε με την δουλειά και τις σπουδές σας.

Αυτό το δείχνει και η πανσέληνος στις 22.6 που σας βρίσκει κάπως πεσμένους και με βαριά ψυχολογία ή με κάποια διλήμματα που αφορούν το σπίτι και την καριέρα σας.

Μέχρι τα τέλη του μήνα θα βρείτε διεξόδους στα επαγγελματικά και θα μπορέσετε να βάλετε μία τάξη στη ζωή σας εφόσον οι πλανήτες στον Καρκίνο ανέρχονται στο 10ο ηλιακό οίκο και οι θετικές γωνίες με Άρη, Κρόνο και Ουρανό σας δείχνουν ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Σκορπιός

Ο μήνας αυτός έχει αρκετό ενδιαφέρον για εσάς γιατί θα κινηθείτε σε πολλές και διαφορετικές ταχύτητες και μόνο να πλήξετε δεν θα προλάβετε.

Αρχικά οι όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα βοηθούν στο να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες, κληρονομικά και οικονομικά που έρχονται από αξιοποίηση ακινήτων ή τρίτων πηγών αλλά και μια καλύτερη έκβαση σε θέματα υγείας.

Ο κυβερνήτης σας Άρης που βρίσκεται στον Κριό και σας τρέχει στα εργασιακά με ευθύνες και υποχρεώσεις μετακομίζει στο ζώδιο του Ταύρου από 9.6 παίρνοντας θέση απέναντί σας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ευθύνες που έχετε απέναντι σε σχέσεις και συνεργασίες αυξάνονται γεωμετρικά ενώ στις 11.6 οι δύο κυβερνήτες σας, Άρης (παραδοσιακός) και Πλούτωνας (μοντέρνος) συγκρούονται βγάζοντας ανασφάλειες, κτητικότητα, επιθέσεις και βίαιες συμπεριφορές.

Προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας για το ποιος και πού έχει το πάνω χέρι ειδικά για όσους είστε στις αρχές του ζωδίου.

Οι σκληρές όψεις του Ποσειδώνα στους Ιχθύς με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη από τους Διδύμους (17-20.6) μπορεί να δείχνουν υπερβολικά έξοδα από το αποταμιευτικό σας ταμείο γι αυτό μην ξανοίγεστε με περιττές αγορές αλλά ούτε να επενδύετε κάπου που δεν έχετε τον έλεγχο.

Μετά τις 21.6 ξεκινάει ένα πολύ καλύτερο διάστημα για εσάς αφού η μετατόπιση των πλανητών στον Καρκίνο και οι θετικές όψεις με Άρη, Κρόνο και Ουρανό θα στηρίξουν τα σχέδιά σας και μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα σε οικονομικά, σχέσεις και συνεργασίες ή να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις στα όποια ζητήματα είχαν προκύψει.

Τοξότης

Ο μήνας αυτός σας δίνει πολλές δυνατότητες από τις αρχές του και γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήσετε για το δεύτερο μισό αυτά που έχετε να κάνετε.

Αρχής γενομένης (3-4.6) οι θετικές όψεις του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία που έχει περάσει στους Διδύμους αλλά και τον Πλούτωνα στον Υδροχόο δείχνουν ότι έχετε ευκαιρίες και σε ερωτικές γνωριμίες αλλά και σε επαγγελματικές συμφωνίες.

Επίσης η νέα Σελήνη στις 6.6 στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί για να κάνετε μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες εφόσον οργανωθείτε σωστά και μεθοδευμένα λόγω της επιρροής του Κρόνου στους Ιχθύες.

Σας στηρίζει και ο Άρης στον Κριό ως τις 9.6 από μια θετική γωνία τριγώνου για να εκπληρώσετε στόχους και να εισακουστείτε.

Την ίδια στιγμή 8-9 και 12.6 οι σκληρές όψεις του Ήλιου, Ερμή και της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο σας φρενάρουν, τεστάρουν τις αντοχές στις σχέσεις και μένουν δίπλα σας μόνο όσοι αξίζουν να συνεχίσουν, ειδικά για εσάς στο τέλος του 2ου δεκαημέρου του ζωδίου.

Στα μέσα του μήνα 17-20.6 το κλίμα γίνεται κάπως θολό για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου καθώς οι όψεις του Ποσειδώνα δείχνουν ότι μπορεί να εξαπατηθείτε σε μία προσωπική σχέση ή συνεργασία γι αυτό αποφύγετε μεγάλες κινήσεις ή ρίσκα.

Μετά τις 20.6 το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε πιο καθημερινά ζητήματα, πρακτικής και οικονομικής φύσεως.

Αιγόκερως

Ο μήνας αυτός κινείται σε αρκετά διαφορετικούς ρυθμούς αλλά έχει να προσφέρει και σε εσάς πολλά! Εξαρχής υπάρχουν δυνατότητες να ανακάμψετε στο κομμάτι που αφορά τα εργασιακά, τις συνθήκες στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν γύρω από το σπίτι αν και ο Άρης από τον Κριό συνεχίζει να σας ζορίζει μέχρι τις 9.6.

Από εκεί κι έπειτα ο Άρης περνά στον Ταύρο και ανακουφίζει κάπως την κατάσταση με το ενδιαφέρον σας να γυρίζει γύρω από τα επιχειρηματικά σχέδια, τα πρότζεκτ ή τα παιδιά σας.

Οι όψεις του κυβερνήτη σας Κρόνου με τους πλανήτες στους Διδύμους γύρω στις 8-12.6 μπορεί να πιέσουν την καθημερινότητα σας και να βαρύνει το πρόγραμμά λόγω υποχρεώσεων ή να ακυρωθούν ορισμένες δουλειές λόγω θεμάτων υγείας.

Μετά τα μέσα του μήνα (17-20.6) τα πράγματα φαίνεται λίγο να περιπλέκονται με τις όψεις του Ποσειδώνα καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους ή με άτομα από τον χώρο εκπαίδευσης ή υγείας.

Καλό είναι να είστε όσο πιο τυπικοί γίνεται έχοντας ένα plan b στα σκαριά.

Στις 22.6 για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες η πανσέληνος θα σας απασχολήσει έντονα καθώς γίνεται στο δικό σας ζώδιο και μπορεί να κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση ή συνεργασία ενώ δεν έχετε καθαρό τοπίο μπροστά σας για το τί συμβαίνει.

Καλό θα ήταν να μην προβείτε σε ενέργειες που μπορεί να σας εκθέσουν. Μέχρι το τέλος του μήνα όμως, οι πλανήτες στον Καρκίνο, Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη θα σχηματίσουν διαδοχικά θετικές γωνίες με τον Άρη στο Ταύρο, τον Κρόνο στους Ιχθύες και τον Ουρανό στον Ταύρο και έτσι θα αποκαταστήσουν το περίεργο κλίμα των προηγούμενων ημερών βοηθώντας να ανέβει το ηθικό, να κλείσετε υποθέσεις και να βρείτε νέους πιο πρόθυμους συνεργάτες.

Ακόμη αν κάτι στράβωσε σε ερωτικό επίπεδο θα καταφέρετε να βρείτε νέες ισορροπίες στις σχέσεις και το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σας.

Υδροχόος

Αυτός ο μήνας έχει αρκετό ενδιαφέρον από κάθε άποψη! Από το ξεκίνημα του ευνοείτε σκανδαλωδώς στα ερωτικά, στο να περάσετε όμορφα και να κάνετε νέες γνωριμίες με τον Ερμή σε θετικές γωνίες με τον Δία και τον Πλούτωνα.

Η νέα σελήνη του μήνα στις 6.6 σας στηρίζει στο να κάνετε νέα ξεκινήματα σε επιχειρηματικό επίπεδο ή να εξελιχθεί μία κατάσταση στα προσωπικά σας.

Μέχρι τι 9.6 ο Άρης από τον Κριό συνεχίζει να σας κάνει να βρίσκετε σε κινητικότητα, να έχετε επαφές και να βρίσκετε διεξόδους στα όποια θέματα προκύπτουν.

Από εκεί και μετά η είσοδος του στον Ταύρο προμηνύει ένα διάστημα αρκετά πιο απαιτητικό γύρω από οικογενειακά θέματα ή θέματα με το ακίνητο σας.

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας γύρω στις 11.6 μπορεί να σας κάνει αρκετά επιθετικούς, κτητικούς ή με τάση να επιβάλλεστε στις προσωπικές σας σχέσεις γι αυτό θέλει μια προσοχή στην διαχείριση του θυμού για να μην έρθετε σε κάθετη ρήξη με άτομα που δεν θέλετε. Στα μέσα του μήνα λόγω των όψεων του Ποσειδώνα με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη προσέξτε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά σας, την επικοινωνία και τις σχέσεις γύρω από αυτά ή ακόμη και τα έξοδα λόγω καλοπέρασης για να μην μείνετε εντελώς ακάλυπτοι.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η ματιά σας θα στραφεί στα πιο καθημερινά και πεζά, θέματα εργασίας, εξυπηρέτησης, υποχρεώσεων αλλά και υγείας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια τσεκ απ ή να ασχοληθείτε περισσότερο με την δουλειά και το πώς να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό πρόγραμμα και την διατροφή σας.

Ιχθύες

Ο μήνας αυτός ξεκινά με το πρώτο μισό να έχει περισσότερες προκλήσεις ενώ τα πράγματα θα βελτιωθούν μετά τις 20.6.

Αρχικά να πούμε ότι υπάρχουν δυνατότητες να φτιάξετε τις καταστάσεις που αφορούν το σπίτι, μια υπόθεση αγοραπωλησίας, ενοικίασης ή μετακόμισης είναι στα σκαριά ενώ θα αναγκαστείτε να κάτσετε στο οικογενειακό τραπέζι και να βάλετε κάτω τους προϋπολογισμούς.

Με την νέα σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (6.6) σταδιακά τα πράγματα που σκέφτεστε θα μπουν σε μια σειρά εφόσον έχετε οργανωθεί και βάλει ένα χρονοδιάγραμμα για το τί είναι εφικτό και τί όχι να γίνει.

Από την άλλη πρέπει να είστε συνετοί και να κατέβετε από το σύννεφο που σας διακατέχει ενίοτε γιατί υπάρχουν παράγοντες και πρακτικές δυσκολίες σε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Κάτι που μας το επισημαίνουν οι όψεις του Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιό σας από 8-12.6. Σε αυτό θα βοηθήσει σε πρώτη φάση η μετακίνηση του Άρη στο Ταύρο όπου σας πηγαίνει περισσότερο στο να επικοινωνήσετε και να βρείτε κάποιες λύσεις.

Όμως μέχρι τις 20.6 οι όψεις του Ποσειδώνα που επίσης είναι στο ζώδιο σας ειδικά για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών δεν αφήνει περιθώρια να κάνουν μεγάλα βήματα λόγω ότι δεν θα μπορείτε να διακρίνετε ποιος σας λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.

Καλό είναι να αφήσετε τις προσδοκίες που έχετε για την ώρα στην άκρη. Το καλύτερο διάστημα ξεκινά αμέσως μετά τις 22.6 με την είσοδο των πλανητών στον Καρκίνο, σας ταιριάζουν πολύ περισσότερο και θα νιώσετε ότι κινείστε πιο άνετα τώρα.

Ειδικά στις θετικές γωνίες με Άρη, Κρόνο και Ουρανό θα βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις και σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί όλες τις προηγούμενες εβδομάδες να ταλαιπωρηθήκατε ή να απογοητευτήκατε από τις εξελίξεις σε αυτό το τομέα.

Θα δείτε ότι μπορείτε πλέον στο τέλος του μήνα να θέσετε νέους, καλύτερους στόχους που θα σας αφήσουν περισσότερο ικανοποιημένους ακόμη και στα επαγγελματικά ενώ δεν καθόλου άσχημη περίοδος αν θέλετε να πάτε μια εκδρομή σε ένα καλοκαιρινό προορισμό.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν την εβδομάδα 3 με 9 Ιουνίου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Οι δύσκολες στιγμές του Κωνσταντίνου Κάππα: «Κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ όταν ήμουν απελπισμένος»

Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Βάφτισαν την κόρη τους, Βασιλική – Γλυκερία και ξεσάλωσαν

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ