Το βιώνουν πολύ βαριά: Τα 3 ζώδια που κάνουν μέχρι και εθελοντική εργασία για να ξεπεράσουν ένα χωρισμό

Αυτά τα τρία ζώδια αναζητούν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τον πόνο του χωρισμού και να επουλώσουν τις πληγές τους μέσω εθελοντικής εργασίας.
το-βιώνουν-πολύ-βαριά-τα-3-ζώδια-που-κάν-179078

Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη και επώδυνη εμπειρία για οποιονδήποτε, και η αντιμετώπισή του μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που κάθε άτομο επεξεργάζεται τις συναισθηματικές του εμπειρίες. Τα ζώδια μπορούν να παίξουν έναν ρόλο στον τρόπο που κάποιος αντιμετωπίζει τον χωρισμό, καθώς ορισμένα ζώδια επιδεικνύουν την τάση να αναζητούν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τον πόνο και να επουλώσουν τις πληγές τους μέσω εθελοντικής εργασίας. Πάμε να τα δούμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι για παράδειγμα, είναι γνωστοί για την ευαισθησία τους και την επιθυμία τους να βοηθήσουν τους άλλους. Συμμετέχοντας σε φιλοζωικές οργανώσεις και προσφέροντας τη βοήθειά τους σε όσους έχουν ανάγκη, βρίσκουν ικανοποίηση και απόδραση από τον πόνο του χωρισμού τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ασχολείται γενικά με τα κοινά. Είναι ένα άτομο που ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του, θέλει να προσφέρει και επιδιώκει να αλλάξει αυτόν τον κόσμο και να τον κάνει καλύτερο. Είναι ιδεαλιστής και από τους πρώτους που δηλώνουν συμμετοχή για εθελοντική εργασία. Βοηθάει και το κάνει με την καρδιά του. Είναι κάτι που τον γεμίζει, τον ικανοποιεί και τον κάνει χαρούμενο. Και ναι, στις δύσκολες στιγμές του, ο εθελοντισμός αποτελεί ένα «φάρμακο» για εκείνον. Τον βοηθά να γιατρεύει πληγές πιο ανώδυνα και να ξεπερνά τον πόνο του. Αποσπάται η προσοχή του και το μυαλό του είναι συνεχώς απασχολημένο με το να σκέφτεται άλλα πράγματα εκτός από τον χωρισμό του και τον/την πρώην του.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την Παρθένο και τον Υδροχόο. Ναι, είναι και εκείνος ευαισθητοποιημένος. Ναι, πονάει κι εκείνος με τον πόνο των άλλων, είναι ευαίσθητος και θέλει να βοηθά και να προσφέρει σε όποιον/α το έχει ανάγκη. Όταν βλέπει ότι υπάρχει κάποιος/α που αντιμετωπίζει πιο σοβαρά προβλήματα από εκείνον, τότε αυτόματα θέλει να δραστηριοποιηθεί ενεργά και να τον/την βοηθήσει. Ο εθελοντισμός τον βοηθά και να ξεχνιέται και να αποσπάται η προσοχή του, αλλά τον κάνει και να νιώθει λίγο καλύτερα γιατί παρηγοριέται βλέποντας ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που περνάνε πολύ χειρότερα από εκείνον. Κατά κάποιο τρόπο νιώθει τυχερός μέσα στην ατυχία του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ