Δεν θέλουν να παντρευτούν: Ο γάμος προκαλεί «αλλεργία» στους άνδρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια

Οι άντρες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε είναι κατά του γάμου. Αναζητούν συνεχώς εναλλαγές και καινούργιες εμπειρίες.
δεν-θέλουν-να-παντρευτούν-ο-γάμος-προκ-178956

Για τους άντρες του ζωδιακού που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω, ο γάμος είναι ένα θέμα που δεν τους αφορά και δεν έχουν κανένα σκοπό να το εξετάσουν. Αναζητούν συνεχώς νέες περιπέτειες, καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις, και η ιδέα του “ζήσεις ευτυχισμένοι για πάντα” τους προκαλεί δυσφορία. Αν βρεθείς με έναν από αυτούς τους άντρες, μην ονειρεύεσαι νυφικά, βέρες και όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν τον γάμο:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ο Υδροχόος αισθανθεί περιορισμένος ή μη ελεύθερος, απλά το “βάζει στα πόδια”. Γι’ αυτόν, ο γάμος δεν είναι ποτέ στα σχέδιά του. Επιθυμεί μια χαλαρή ζωή, ανεξαρτησία και να απολαμβάνει τις χαρές του έρωτα σε συνεχώς νέα περιβάλλοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα μπορούσε να είναι εύκολα συνώνυμο της ελευθερίας. Το αγαπημένο του τραγούδι είναι το «θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί». Γιατί θέλει πραγματικά να πετάει από «κανάρα» σε «κανάρα» και να χτίσει 20 «φωλιές» πιθανότατα και σε διαφορετικές χώρες. Ο Τοξότης δεν αντέχει τα ίδια και τα ίδια. Θέλει δράση, ταξίδια, άνεση, ελευθερία και βγάζει σπυριά όταν ακούει την λέξη «υποχρεώσεις» και μόνο στην ιδέα ότι θα μένει με έναν άνθρωπο στο πλευρό του για πολλά χρόνια βαριέται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος γενικά ως ζώδιο είναι ένα άτομο που έχει πολύ υψηλά standards στην ζωή του. Δεν ενθουσιάζεται με τίποτα, επικρίνει τους πάντες και τα πάντα και δεν θεωρεί ότι θα μπορέσει να βρει αυτό τον ξεχωριστό άνθρωπο για να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Ο γάμος δεν την εξιτάρει και το ξέρει ότι κανένας δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της και θα μπορέσει να της δώσει όλα όσα πραγματικά ζητάει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ