Δώσε βάση: Η απάντηση στα υπαρξιακά ενός Υδροχόου

δώσε-βάση-η-απάντηση-στα-υπαρξιακά-ενό-179010

Κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας και στοιχείο σου ο αέρας. Ο Υδροχόος γεννήθηκε για να είναι φιλικός, ευχάριστος, εφευρετικός, αλλά και συνάμα απρόβλεπτος, ανήσυχος, εγωιστής και δύσπιστος. Αν αναρώτιεσαι πως τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μπορούν να σε βοήθησουν στην εξέλιξη σου, συνέχισε να διαβάζεις.

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Υδροχόος και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο να ξέρεις ότι είναι το 11ο του ζωδιακού, του Αέρα και Σταθερό. Σύμβολό του είναι δύο οριζόντιες κυματιστές γραμμές, πανάρχαιο σύμβολο του νερού, όπως επίσης από έναν άνθρωπο, ο οποίος ρίχνει από ένα ανεστραμμένο δοχείο νερό στη γη. Το νερό, είναι η ζωοδόχος ουσία για την πάσα ανάπτυξη και στόχος του Υδροχόου είναι να προσφέρει αυτό το δώρο – χωρίς καμία διάκριση- στους πάντες.

Το κλειδί της εξέλιξης ενός υδροχόου

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Το κλειδί της εξέλιξής σου θα είναι να ακολουθήσεις τον τρόπο ζωής που σου ταιριάζει. Με κυβερνήτη σου τον Ουρανό, θα επιδιώξεις να αλλάξεις οτιδήποτε σε καταπιέζει, να αμφισβητήσεις όσα έγιναν για εσένα χωρίς εσένα και να απελευθερωθείς από συνήθειες, τρόπους και πεποιθήσεις που σου επιβλήθηκαν. Ποθούμενό σου η ελευθερία. Ωστόσο, η απόλυτη τοποθέτηση, η αδιάλλακτη προσέγγιση, ο φόβος της απομόνωσης που δημιουργούν νέους περιορισμούς ή «υποχρεώσεις» επιλογής σε σένα ή τους άλλους θα είναι δείγμα ότι η ελευθερία σου δεν θα είναι αληθινή. Η υπερβολή, επίσης, μπορεί να είναι αιτία ώστε η ελευθερία να γίνει ασυδοσία ή αναρχία. Για να γίνεις πραγματικά ελεύθερος θα χρειαστεί να κατανοήσεις το αντίθετό σου ζώδιο, τον Λέοντα, που δείχνει ότι θα τα καταφέρεις, όταν θα είσαι κύριος του εαυτού σου και κίνητρό σου είναι η αγάπη, διαφορετικά «όποτε στερούμε τις ελευθερίες από αυτούς που μισούμε, ανοίγουμε το δρόμο για να χάσουν τις ελευθερίες τους αυτοί που αγαπούμε»!

Υδροχόε στις δύσκολες στιγμές θυμήσου

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Είσαι ζώδιο του Αέρα και ανήκεις στην τριάδα της γνώσης. Επομένως, η υπηρεσία σου προς την ανθρωπότητα ξεκινά από την πνευματική σου έκφραση. Κάθε φορά που θα αξιοποιείς τα πνευματικά σου χαρίσματα θα ακολουθείς τον προορισμό σου. Αν συνάμα αναρωτιέσαι συνεχώς πως μπορείς, χάρη σε αυτά, να επιφέρεις μια αλλαγή για το καλό όλων, τότε ο λόγος για τον οποίο βρίσκεσαι εδώ, ακόμα κι αν ήδη δεν σου έχει φανερωθεί, θα αποκαλυφθεί!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ