Δεν τους ταράζει τίποτα, είναι πάντα ήρεμα: Αυτά είναι τα 3 πιο ζεν ζώδια σύμφωνα με τα άστρα

Τα ζώδια αυτά έχουν μια απίστευτη ηρεμία μέσα τους. Δεν επιτρέπουν σε κανέναν και σε τίποτα να τα ταράξει και να επηρεάσει την διάθεση τους.
δεν-τους-ταράζει-τίποτα-είναι-πάντα-ήρ-179110

Αυτά τα ζώδια διακατέχονται από μια εξαιρετική γαλήνη και πραότητα. Δεν επιτρέπουν σε κανέναν ούτε σε τίποτα να τα διαταράξει και να διαταράξει την ηρεμία τους. Δεν χάνουν την ψυχραιμία τους ούτε παρουσιάζουν υστερία ακόμη και για τα πιο ασήμαντα πράγματα. Δεν εκδηλώνουν ανησυχία ούτε θλίψη για κανέναν λόγο. Ας δούμε τώρα για ποια τρία ζώδια μιλάμε και, φυσικά, ας τα αναλύσουμε.

Τα 3 ζεν ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σωστός ο Ταύρος ως άνθρωπος είναι ήρεμος, ψύχραιμος και χαλαρός. Δεν επιτρέπει σε όσα συμβαίνουν γύρω του να τον επηρεάζουν και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά του, αργά και σταθερά. Δεν πανικοβάλλεται και δεν αντιδρά με υστερία. Έχει υπομονή και πιστεύει πως όλα θα γίνουν στον χρόνο που πρέπει. Όλα θα στρώσουν και θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που τους γράφει όλους και όλα στα παλιά του τα παπούτσια. Ποιος/α είσαι εσύ που θα τον αναστατώσεις; Όχι καλό μου… Θα παραμείνει ήρεμος, χαλαρός και ζεν και θα αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα όταν και όπως θέλει εκείνος. Άσε που πολλές φορές στην ζωή του ο Υδροχόος δεν βλέπει καν… προβλήματα. Η μόνιμη απάντησή του στους άλλους είναι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνεις έτσι…» Είναι φιλοσοφία ζωής η ηρεμία και η ψυχραιμία του και δεν τα χαλάει για τίποτα στον κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ούτως ή άλλως ζει στον κόσμο του. Είναι ζεν και έχει μόνιμα κατεβασμένα ρολά. Βόμβες να σκάνε δίπλα του, μένει ατάραχος και συνεχίζει τον διαλογισμό του. Περιμένει απλά να περάσει η όποια κρίση και μετά να «επανέλθει» στον πλανήτη Γη και στην πραγματικότητα. Άσε που η μνήμη του γενικά δεν είναι και το… ατού του. Ό,τι και να έχει συμβεί, την επόμενη μέρα το ξεχνάει και συνεχίζει να ζει ανέμελος και χαρούμενος. Μην σου πούμε ότι πάει να συναντήσει τον Ταύρο που βόσκει επίσης ανέμελος στη λιακάδα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ