Τα ζώδια της ημέρας: Οι 6 εκπρόσωποι του ζωδιακού που βγαίνουν κερδισμένοι σήμερα 14/5

Με την σελήνη στον Λέοντα σήμερα κάποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο ωστόσο κάποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν την παρορμητικότητα τους.
τα-ζώδια-της-ημέρας-οι-6-εκπρόσωποι-του-192912

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό έτσι τα ζώδια θα μπορούν να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους πιο εύκολα και να διεκδικήσουν ό,τι τους κάνει να αισθάνονται ευχαριστημένοι.

Η φλόγα μέσα μας θα καίει, θα είμαστε πιο αποφασιστικοί, τολμηροί, αυθόρμητοι και εξωστρεφείς, θα πούμε όσα θέλουμε και σκεφτόμαστε, τα καλά και τα άσχημα, χωρίς να μας νοιάζουν αντιδράσεις ή αντιρρήσεις και θα βγάλουμε πάθος, ερωτισμό.

Ζώδια: Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο σήμερα

Λέοντες και Κριοί γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, η μέρα σας ανήκει δικαιωματικά. Είστε ακαταμάχητοι, ασυγκράτητοι και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας αντισταθεί ή να σας φέρει αντιρρήσεις.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, το να χάσετε την ψυχραιμία σας και να πείτε ή να κάνετε πράγματα που μπορεί μετά να μετανιώσετε δεν έχει νόημα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και τον κακό σας εαυτό.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι αρχές του β’ δεκαημέρου, με χαρακτηριστική άνεση βγάζετε την επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία σας, πεισμώνετε και αν δεν υποχωρήσετε, θα βγείτε κερδισμένοι ερωτικά και οικονομικά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Μαρίνα Σάττι: «Ήθελε να παρουσιάσει την Ελλάδα ως χώρα της μπίχλας και της παρακμής»

Έχουν καλό γούστο: Αυτά τα 4 ζώδια έχουν στιλ, αισθητική και φαίνεται

Τέρενς Κουίκ: «Όπως ο πατέρας μου δεν έδωσε σημασία σε εμένα, έτσι κι εγώ δεν έδωσα σε εκείνον»

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ