Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Μαρίνα Σάττι: «Ήθελε να παρουσιάσει την Ελλάδα ως χώρα της μπίχλας και της παρακμής»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision και για την Μαρίνα Σάττι.
κωνσταντίνος-μπογδάνος-για-μαρίνα-σά-192903

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 εξέφρασε ξεκάθαρα την άποψη του για την Eurovision και την Μαρίνα Σάττι.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Απόσπασμα από την συνέντευξη του

«Στείλαμε μέσω της ΕΡΤ σε ένα φεστιβάλ τοξικοεξαρτημένων, ανώμαλων και ξεκ…ων, διότι δεν είναι πλέον διαγωνισμός τραγουδιού ξεκάθαρα, μια κυρία η οποία ήθελε να μας παρουσιάσει ως την χώρα της μπίχλας και την παρακμής. Την πληρώσαμε μέσα από τους φόρους μας και καταλήξαμε να κάνει στο τέλος εξωτερική πολιτική. Λοιπόν, άι σιχτίρ! Όχι Μαρίνα, δεν αγαπάμε πραγματικά την Τουρκία. Η Τουρκία πρέπει να φύγει από την Κύπρο και… μετά μπορούμε να μιλήσουμε για αγάπη».

«Ούτε είναι δυνατόν να βγαίνουν οι χορευτές σου και να ποδοπατούν τη συνθήκη της Λωζάνης λέγοντας ότι είναι «Τούρκοι από τη Θράκη». Συγνώμη, δεν έχει όμως Τούρκους η Θράκη! Οι χορευτές όμως αυτοί δεν έχουν καν τα κάκαλα να πούνε τι πιστεύουν. Η Μαρίνα Σάττι έπρεπε να κερδίσει την Ευρώπη. Αντί να κάνει αυτό, νομίζω πως κατέληξε να χάσει την μισή Ελλάδα», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Αυτό που είδαμε εκεί και φέτος είναι «άλλα θέλουν οι λαοί, άλλα κάνουν οι ελίτ». Η επιτροπή φέτος δεν έκρινε τραγούδια, μέτριο ήταν το πρώτο τραγούδι και της Ιρλανδίας δεν ακουγόταν. Η επιτροπή φέτος έβγαλε μπροστά το πρότυπο του να είσαι άφυλος! Άνδρες ανύπαρκτοι, οι όμορφες γυναίκες πλέον είναι υπό διωγμό και ακόμα και το να είσαι γκέι είναι πλέον πασέ! Έχουμε περάσει στην εποχή του… δεν υπάρχουν φύλα» ανέφερε στο τέλος μιλώντας για τη φετινή Eurovision.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η συνέντευξη του

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή της μητέρας της Κυριακής στον δράστη – “Κάθε φορά που βλέπω τα βίντεο, φωνάζω στο παιδί μου τρέχα”

ΟΠΕΚΑ: Με κλήρωση 700 και 1.000 ευρώ σε μητέρες – Ξεκινούν στα ΚΕΠ οι αιτήσεις

Γυναικοκτονία Καρολάιν Κράουτς: «Η Λυδία μεγαλώνει με πολλή αγάπη»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ