Ποιο είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο αφοσιωμένα και πιστά ζώδια, για να καταλάβετε καλύτερα σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να στηρίζεστε.
ποιο-είναι-το-πιο-πιστό-και-αφοσιωμένο-192112

Η αφοσίωση και η πίστη συχνά αξιολογούνται ανάλογα με την κάθε κατάσταση και τη δική μας οπτική. Όταν, για παράδειγμα, αντιμετωπίζουμε αντιδράσεις από τους συναδέλφους μας λόγω ενός λάθους σε παρουσίαση, ο καλύτερος φίλος μας στον χώρο εργασίας μπορεί να μας στηρίξει.

Αν οι φίλοι μας δεν υποστηρίζουν τη σχέση μας και αυτή τελειώσει, ο καλύτερος μας φίλος μπορεί να μας στηρίξει χωρίς να κριτικάρει.

Αλλά η αφοσίωση δεν είναι πάντα εμφανής. Μπορεί να εκδηλώνεται με μικρές πράξεις, όπως το να μας φέρνει γλυκά όταν έχουμε δύσκολη μέρα, ή με το να μας στέλνει μηνύματα καθημερινά για να μας εμψυχώνει όταν περνάμε δύσκολες στιγμές.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να βασίζεται, πέρα από τον χαρακτήρα και την ανατροφή τους και στο ωροσκόπιό τους. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο αφοσιωμένα και πιστά ζώδια, για να καταλάβετε καλύτερα σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να στηρίζεστε.

Αυτά είναι τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια:

Σκορπιός

Η αφοσίωση υπό όρους. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού θα δείξουν αφοσίωση μόνο στους ανθρώπους που εκείνοι επιλέγουν και έχουν πρωτύτερα ελέγξει πως την αξίζουν. Αυτό το διαβόητα αναξιόπιστο και μυστικοπαθές ζώδιο είναι πολύ επιλεκτικό ως προς το πού θα δείξει την αφοσίωσή του. Οι Σκορπιοί είναι ταυτόχρονα αφοσιωμένοι και προστατευτικοί. Εκτιμούν την αφοσίωση πάνω απ’ όλα και δεν ανέχονται την προδοσία. Αν συμβεί κάτι και χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εσάς, τότε να περιμένετε την εκδίκηση. Ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια δεν θα ξεχάσουν το πώς φερθήκατε και δεν θα αφήσουν ούτε εσάς να ξεχάσετε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης και της δέσμευσης, οπότε αυτό το πρακτικό ζώδιο παίζει «με τους κανόνες». Αν και μπορεί να παρατηρήσετε την αφοσίωσή τους περισσότερο στον εργασιακό χώρο, παραμένουν πιστοί σε όλους. Η προδοσία ή η εγκατάλειψη κάποιου την ώρα της ανάγκης του απλά δεν θα περνούσε από το μυαλό των Αιγόκερων. Αντ’ αυτού, θα σηκώσουν τα μανίκια και θα κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει.

Ιχθύς

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι ευαίσθητοι Ιχθύες είναι πιστοί μέχρις εσχάτων. Βαθιά διαισθητικοί, τείνουν να υιοθετούν τα συναισθήματα των άλλων σαν να είναι δικά τους. Ονειρεύονται έναν κόσμο γεμάτο ευτυχισμένους ανθρώπους και θα κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν αυτό το όραμα. Η προδοσία ενός φίλου ή ενός αγαπημένου προσώπου θα τους πλήγωνε τόσο βαθιά όσο αν είχαν προδώσει τον εαυτό τους. Μπορείτε να εκμυστηρευτείτε τα πάντα σε αυτούς χωρίς να φοβάστε ότι θα σας κρίνουν και μην εκπλαγείτε αν βρεθούν στην πόρτα σας με ένα κουτί χαρτομάντιλα πριν καν τους πείτε ότι είστε αναστατωμένοι.

Καρκίνος

Όπως και οι Ιχθύες, έτσι και οι Καρκίνοι μπορεί να είναι «ένοχοι» για την υπερβολική ανιδιοτέλεια. Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο βάζει πρώτα τους φίλους και την οικογένεια, συχνά ακόμη και πάνω από τον εαυτό του. Αλλά σε αντίθεση με κάποια από τα άλλα ζώδια σε αυτή τη λίστα, δεν περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Η φροντίδα των άλλων είναι κάτι φυσικό για τον Καρκίνο και η γνώση ότι τον επιλέξατε για να στραφείτε σε μια στιγμή ανάγκης τον γεμίζει χαρά. Οι Καρκίνοι φιλοδοξούν να δημιουργήσουν σχέσης αγάπης και ένα σπίτι οικείο. Θέλουν να αισθάνεστε άνετα στον χώρο τους, και συνήθως, αυτό περιλαμβάνει ζεστά, φρεσκοψημένα μπισκότα ή σπιτική κοτόσουπα.

Ταύρος

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο αφοσιωμένα ζώδια βρίσκονται οι Ταύροι – εκείνοι που αγαπούν τη σταθερότητα και νιώθουν άβολα με τις αλλαγές. Μπορεί να είναι πεισματάρηδες, αλλά σίγουρα μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους. Είναι ο ώμος που θα βρείτε για να κλάψετε και δεν διστάζουν να αναλάβουν τις δυσκολίες μιας σχέσης. Δύσκολα μπαίνουν σε σχέσεις, αλλά όταν αυτό συμβεί είναι για μια ζωή. Διατηρούν την ψυχραιμία τους σε καταστάσεις άγχους και καταφέρνουν να ηρεμούν και τους άλλους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Eurovision 2024: Viral οι γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι την ώρα που δίνει συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του Ισραήλ

Άστατος ο καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για το ισχυρό κύμα ζέστης που έρχεται

Survivor: Το αστρονομικό ποσό που συγκέντρωσε η Ασημίνα από το ριάλιτι επιβίωσης

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ