Ζώδια: Η Σελήνη στον Λέοντα από 13 – 15 Μαΐου φέρνει τύχη σε 3 τυχερούς του ζωδιακού

Η επιρροή της Σελήνης θα φέρει ευκαιρίες και τύχη σε κάποια ζώδια, αναδεικνύοντας τα προσωπικά χαρίσματα και τις επαγγελματικές προοπτικές.
ζώδια-η-σελήνη-στον-λέοντα-από-13-15-μαΐο-192789

Από τις 13 έως τις 15 Μαΐου, η Σελήνη θα διασχίσει το ζώδιο του Λέοντα, δημιουργώντας μια περίοδο έντονων συναισθηματικών δονήσεων και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης. Η επίδραση αυτή της Σελήνης θα φέρει ευκαιρίες και τύχη σε συγκεκριμένα ζώδια, αναδεικνύοντας τα προσωπικά ταλέντα, τη δημιουργικότητα και τις επαγγελματικές προοπτικές. Ας εξετάσουμε λίγο πιο αναλυτικά πώς η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τον ίδιο τον Λέωντα, τον Κριό και τον Σκορπιό κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης αλλά έντονης περιόδου.

Η Σελήνη στο Λέοντα φέρνει τύχη σε αυτά τα ζώδια

Λέων: Αναδείξτε τον Εαυτό σας

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, Λέοντα, φέρνει μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξετε τις ικανότητες και τον χαρακτήρα σας. Είναι η στιγμή να λάμψετε, να αφήσετε το προσωπικό σας στίγμα σε κάθε κοινωνική σας εμφάνιση και να κατακτήσετε την εκτίμηση που ποθείτε. Οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί στη χαρισματική σας παρουσία και είναι πιθανό να αναγνωρίσουν την αξία σας σε κάθε επαγγελματικό ή προσωπικό εγχείρημα.

Κριός: Εκφράστε τη Δημιουργικότητά σας

Για εσάς, Κριέ, η Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει τη δημιουργική σας πλευρά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με χόμπι ή δραστηριότητες που σας γεμίζουν ενθουσιασμό και σας επιτρέπουν να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Επίσης, το φλερτ και οι κοινωνικές επαφές μπορεί να αποδειχθούν πιο επικερδείς από ποτέ, καθώς το χαρμάνιο και η ζεστασιά σας θα είναι ακαταμάχητα.

Σκορπιός: Κατακτήστε την Καριέρα σας

Οι Σκορπιοί θα βρουν τη Σελήνη στον Λέοντα να φωτίζει τις επαγγελματικές τους προοπτικές. Με μια φυσική ικανότητα να κεντρίζετε την προσοχή και να επηρεάζετε τους γύρω σας, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αναδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να κάνετε κρίσιμες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανέβετε επαγγελματικά. Επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν απροσδόκητα.

Ευκαιρίες για να βρούμε την χαμένη πίστη και το χαμόγελο μας.

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για όλα τα ζώδια. Κάποια όμως είναι πιο ευνοημένα, οπότε επιλεκτικά για αυτά ζώδια και μόνο, θα αναφέρουμε την τυχερή τους μέρα. Αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερη τύχη έχουν οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι.

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο του Ηλίου με τον Ουρανό, που συναντιούνται στο ζώδιο του Ταύρου. Μια εξαιρετική όψη, η οποία είναι ιδιαίτερα βοηθητική για θέματα δουλειάς, για επαγγελματικές συμφωνίες, ταξίδια, επιτυχία σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία, και τις δημόσιες σχέσεις και γενικότερα υποδηλώνει μια σημαντική επιτυχία, μια περίοδο ανάπτυξης, θετικών καταστάσεων και σημαντικής ανανέωσης. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι αρχές 3ου δεκαημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 22η, 23η και 24η μοίρα των ζωδίων.

Την ίδια μέρα έχουμε το εξαιρετικό εξάγωνο το οποίο σχηματίζεται από την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο, ο οποίο βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική, για όποιον επηρεάζει ως προς τον αστρολογικό του χάρτη. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να επιτύχετε σκοπούς και στόχους και να νιώσετε ότι η ζωή σας πηγαίνει καλύτερα και βελτιώνεται σημαντικά. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους και Σκορπιούς , γεννημένους τέλος 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 16η, 17η και 18η μοίρα.

Στη συνέχεια έχουμε την μετακίνηση του Ερμή, που από το ζώδιο του Κριού περνά στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας την ευκαιρία κυρίως σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους να λύσουν και να προχωρήσουν σε επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά αλλά και αισθηματικά ζητήματα που τους απασχολούν, πάντα φυσικά αν το επιτρέπει και το στηρίζει και ο ατομικός αστρολογικός τους χάρτης. Αρχικά επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές 1ου δεκαημέρου, σταδιακά όμως θα προχωρήσει και στα επόμενα δεκαήμερα.

Ακολουθεί μια όψη που απαιτεί ιδιαίτερη διαχείριση, το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει εμμονές και πιεστικές καταστάσεις σε όσους επηρεάζει, αλλά και την ευκαιρία μέσα από πιέσεις , δυσκολίες και εντάσεις να κινητοποιηθείτε για να πετύχετε στόχους που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε, αρκεί βεβαία και ο προσωπικός αστρολογικός σας χάρτης να το επιτρέπει. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 1η, 2η και 3η μοίρα.

Μια εξαιρετική όψη ακολουθεί, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσους επηρεάζει και φυσικά εφόσον το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός σας χάρτης. Είναι μια περίοδος που φέρνει ξαφνικές αλλαγές και εύνοια στον τομέα των οικονομικών σας, αλλά και στα προσωπικά σας. Για τους δεσμευμένους σε μια σχέση η οποία δεν τους ικανοποιεί, μπορεί να φέρει την οριστική ρήξη, αλλά και ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Για τους ελευθέρους μπορεί να φέρει μια σημαντική ευκαιρία για μια καινούργια ερωτική σχέση. Το πώς θα σας επηρεάσει έχει να κάνει με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, και συγκεκριμένα όσους έχουν πλανήτες στην 22η, 23η και 24η μοίρα.

Η τελευταία όψη της εβδομάδας που θα αναλύσουμε είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Μια εξαιρετική όψη για όσους επηρεάζει, και το επιτρέπει φυσικά ο ατομικός αστρολογικός τους χάρτης, η οποία δίνει την ευκαιρία για ταξίδια, ανανέωση, αναζωογόνηση, ευχάριστες στιγμές , χαμόγελα , επιτυχίες και βελτίωση επί των οικονομικών τους. Γενικά νιώθετε ότι όλα θα πάνε καλά, ξαναβρίσκεται τη χαμένη ελπίδα και πίστη σας. επηρεάζει τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους τις τελευταίες μέρες των ζωδίων καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα των ζωδίων.

Παραπάνω αναφέρουμε την γενική επιρροή των όψεων της εβδομάδας , το πώς θα επηρεαστεί από την όψη το δικό σας ζώδιο, θα το δείτε παρακάτω, αν φυσικά αυτή η όψη γίνεται την τυχερή σας μέρα. Πάντα για να αντιληφθούμε πως μας επηρεάζει μια όψη , λαμβάνουμε υπόψιν μας και το γενέθλιο χάρτη ο οποίος είναι ατομικός, και αποκαλύπτει τις ροπές και τις τάσεις μας, καθώς και τις δυνατότητες μας.

Πάμε να δούμε συγκεκριμένα για τα 4 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας , ποια είναι η τυχερή τους μέρα, και πως μπορεί να επωφεληθούν από τις όψεις που τους επηρεάζουν για να βελτιώσουν την ζωή τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Πάντα με βασικό γνώμονα ότι έχουμε στο μυαλό μας τις δυνατότητες του προσωπικού αστρολογικού μας χάρτη.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Βουβόκυκνοι: Το μοναδικό ζευγάρι που κατοικεί στον Αχελώο έφερε στον κόσμο 7 κυκνάκια

Eurovision 2024: Πόσο κοστίζει η διοργάνωση και πόσα πλήρωσε η Ελλάδα

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τα χασμουρητά: «Xαζολογούσα με κάτι Έλληνες»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ