Ζώδια: Λίτσα Πατέρα – «Σήμερα έχω τη σοβαρότερη πρόβλεψη που μπορεί να κάνει κανείς»

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις: «Σήμερα έχω τη σοβαρότερη πρόβλεψη που μπορεί να κάνει κανείς»
ζώδια-λίτσα-πατέρα-σήμερα-έχω-τη-σο-191888

Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων έκανε ένα σχόλιο για τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

Οι ζωδιακές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα;

«Σήμερα έχω τη σοβαρότερη πρόβλεψη που μπορεί να κάνει κανείς. Νέα Σελήνη στον Ταύρο μαζί με Δία και Ουρανό. Αυτό γίνεται πολύ σπάνια. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και σταθερό. Η νέα Σελήνη μιλάει για νέα ξεκινήματα τα οποία είναι σημαντικά και θα κρατήσουν μέχρι την Πανσέληνο. Όμως, το γεγονός ότι συμμετέχει ο Ουρανός στο απρόβλεπτο, δεν μπορώ να πω αν είναι αρνητικά ή θετικά, μαζί με το Δία που είναι η επέκταση, σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουμε απρόβλεπτα γεγονότα τα οποία θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είναι σημαντικά. Για πολλούς θα είναι πάρα πολύ σημαντικά, για πολλούς όχι βέβαια. Άρα λοιπόν προσοχή… Και η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, πολύς έρωτας αυτή την εποχή» είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα ζώδια αναλυτικά:

Η τάση της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα:

«Φίλοι μου, σήμερα η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία. Η Νέα Σελήνη ωστόσο που είχαμε χθες και θα μας επηρεάζει έως τις 23 Μαΐου (επόμενη Πανσέληνος) υπόσχεται πολλά, καθώς είναι μεγάλο αστρολογικό γεγονός, το οποίο θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα οικονομικά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη χθεσινή μου ανάρτηση ή να δείτε τις σύντομες προβλέψεις ανά ζώδιο στα επόμενα videos μου, τις επόμενες ημέρες.»

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ελένη Φουρέιρα: Το χλιδάτο σπίτι που μένει με τον Μποτία στα Νότια Προάστια

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο γιος της και η εγγονή της

4 τροφές που πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ