Σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου: 3 ζώδια που δεν χαίρονται με τη χαρά σου

Μερικά ζώδια μπορεί να αντιδρούν με ζήλια στην επιτυχία των άλλων, ακόμα και των φίλων τους. Παρόλο που είναι κολλητοί σου.
σε-ζηλεύουν-για-τις-επιτυχίες-σου-3-ζώδ-180829

Αυτά τα ζώδια αντιδρούν με ζήλια όταν δουν την επιτυχία και τις επιτυχημένες επιδόσεις των άλλων, ακόμα και των φίλων τους. Παρόλο που μπορεί να είναι κολλητοί σου, η ζήλια τους μπορεί να τους κάνει να αντιδρούν αρνητικά στην επιτυχία σου και να δυσκολευτούν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό σου. Ας εξετάσουμε πιο αναλυτικά τα τρία ζώδια που μπορεί να εμφανίσουν αυτήν την στάση.

Το τρίο της ζήλιας: Τα τρία ζώδια που μπορεί να ζηλέψουν την επιτυχία σου

ΛΕΩΝ

Όσο μεγαλόψυχος μπορεί να είναι ο Λέοντας, άλλο τόσο μικρόψυχος και ζηλιάρης μπορεί να γίνει. Υπάρχουν στιγμές που τον κατακλύζει η ζήλια και ο φθόνος και χάνει την λάμψη του και την καλοσύνη του. Αν δει ότι ένας/μια φίλος/η του είναι πιο πετυχημένος/η από εκείνον, πιο πλούσιος/α, πιο όμορφος/η, έχει πιο ωραία/ο σύντροφο και γενικότερα καλύτερη ζωή από εκείνον, τότε ο Λέοντας αρχίζει να νιώθει ότι μέσα του «βράζει». Τα θέλει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα. Το κακό με τον Λέοντα είναι ότι δεν μπορεί να προσποιηθεί και δυστυχώς θα δείξει τα συναισθήματά του στους φίλους του. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς εύκολα ότι αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη, εκτός κι αν ο/η άλλος/η είναι στον κόσμο του/της και εθελοτυφλεί και τον ανέχεται.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο άκρως ανταγωνιστικό. Αυτό που του βγαίνει κυρίως όταν βλέπει ότι οι φίλοι/ες του είναι πετυχημένοι/ες, είναι η ζήλια και ο απόλυτος ανταγωνισμός για το ποιος/α θα είναι καλύτερος/η. Δεν μπορεί να δεχτεί ένας Κριός ότι θα είναι δεύτερος, ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από εκείνον, έχουν περισσότερα αποκτήματα, κάνουν καλύτερη ζωή κλτ. Πέφτει ψυχολογικά, τα βάζει με τον εαυτό του, θεωρεί ότι του αξίζουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη ζωή και αρχίζει να γίνεται μικρόψυχος και να βγάζει κακίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζήλια είναι μέσα στο DNA του Σκορπιού. Είτε έχει να κάνει με ερωτική ζήλια είτε επειδή οι άλλοι έχουν κάτι που εκείνος δεν έχει. Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός τα θέλει όλα και θέλει μόνο τα καλύτερα. Όταν βλέπει γύρω του ανθρώπους πιο πετυχημένους από εκείνον ή άτομα στα οποία η ζωή έχει φέρει πράγματα πιο εύκολα σε σχέση με εκείνον, τότε γίνεται ζηλιάρης και του βγαίνει μόνο κακία. Κοιτάζει τους γύρω του με μισό μάτι και σαφώς δεν μπορεί να χαρεί με την χαρά τους. Ούτε συγχαρητήρια θα δώσει εύκολα. Θα γυρίσει απλά την πλάτη ή θα σε αφήσει στο «διαβάστηκε». Όταν τον πιάνει η αναποδιά του, βγάζει έναν κακό χαρακτήρα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος της επιμένει και εκείνη χαρίζει τα πράγματά της για να «βοηθήσει» τη μητέρα της

Έτοιμη για σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: «Τον έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν, είναι πολύ ωραίος αλλά ούτε που να με φτύσει»

Άγιοι Ανάργυροι: «Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου, δεν ξέρω γιατί το έκανε», λέει ο πατέρας του 39χρονου δράστη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ