Παραμένουν μεγάλα παιδιά: Οι άντρες του ζωδιακού που έχουν την πιο παιδική ψυχή

παραμένουν-μεγάλα-παιδιά-οι-άντρες-το-182112

Υπάρχουν κάποιοι άντρες του ζωδιακού  που η παιδικότητα καίει μέσα τους σαν μια αθάνατη φλόγα. Η αθωότητα, η ανεμελιά και η αφέλεια χρωματίζουν τον κόσμο τους, χαρίζοντας μια αίσθηση ζωντάνιας και αυθορμητισμού.

Ζώδια που διατηρούν την παιδικότητα τους:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και πολλές φορές θα έχεις κι εσύ ακούσει να τον χαρακτηρίζουν ως «μωρό». Είναι ένας άντρας που πραγματικά κάποιες φορές συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί. Τα θέλει όλα δικά του, θέλει την προσοχή στραμμένη πάνω του, θυμώνει εύκολα αν δεν του κάνεις το χατίρι κτλ. Παρότι τσακώνεται αρκετά συχνά, δεν κρατά κακίες, θυμό και μίση. Σε πέντε λεπτά το έχει ξεχάσει και θα έρθει να σου πει «και πάλι φίλοι». Είναι παρορμητικός και απερίσκεπτος όπως ακριβώς ένα παιδί που δεν σκέφτεται κανέναν κίνδυνο.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι ένα μεγάλο παιδί. Είναι ένας άντρας που θέλει να έχει όλη σου την προσοχή. Να τον αγαπάς, να τον φροντίζεις, να του λες γλυκόλογα και να τον κακομαθαίνεις. Να του κάνεις όλα τα χατίρια και να τον έχεις βασιλιά στη ζωή σου. Πρακτικά, ούτε εκείνος μεγαλώνει ποτέ στο 100%. Θα είναι πάντα μέσα του ένα μικρό παιδί που θέλει αγάπη, φροντίδα και στοργή. Αν είναι στο επίκεντρο του σύμπαντός σου, θα σου δώσει και το βρακί του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο τρίτος και τελευταίος άντρας του ζωδιακού στην σχετική μας λίστα. Πραγματικά ο άντρας αυτός έχει μια αθώα ψυχή. Είναι εντελώς άκακος. Βλέπει τα πράγματα στην ζωή του όπως ένα μικρό αγόρι. Μεγαλώνει αλλά δεν ωριμάζει ποτέ. Ακόμα και τα ψέματα που μπορεί να σου πει, είναι εντελώς άκακα και πολλές φορές τόσο λάθος στημένα, όπως αυτά που θα σου έλεγε ένα μωρό. Ο Τοξότης γενικά είναι η χαρά της ζωής, χαμογελαστός και ευδιάθετος. Και πολλές φορές πριν μιλήσει, δεν σκέφτεται τι θα πει. Όπως ακριβώς κάνει ένα παιδί…

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κάνουν τα «στραβά» μάτια: Τα ζώδια που ξέρουν ότι τα κερατώνεις, αλλά μένουν ακόμη στη σχέση

Φοβούνται την δέσμευση: Οι άντρες του ζωδιακού που δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις

Μάτια μόνο για τη μία: Αυτοί είναι οι πιστοί άντρες του ζωδιακού, που δεν ξενοκοιτάνε

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ