Έτοιμη για σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: «Τον έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν, είναι πολύ ωραίος αλλά ούτε που να με φτύσει»

έτοιμη-για-σχέση-η-κατερίνα-καινούργι-182429

Η Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση στην σημερινή εκπομπή της Super Katerina. Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια αποκάλυψε πως της αρέσει ο Μπράντλεϊ Κούπερ ενώ ανέφερε πως φοβάται να φλερτάρει μέσω των social media.

Μάλιστα όπως είπε η ίδια, πιστεύει πως θα της έρθει κάτι καλό στην ζωή της, καθώς έχει δουλέψει με τον εαυτό της.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο άντρας που της αρέσει

«Μου αρέσει ο πρώην της Σάικ. Ποδοσφαιριστής με τίποτα, είσαι καλά; Αυτά όταν ήμουν μικρή. Μου αρέσει ο Μπράντλεϊ Κούπερ που τώρα τα έχει με την Τζίτζι Χαντίντ. Οι ποδοσφαιριστές είναι μικροί για εμένα.

Όταν ήμουν μικρή έβγαινα με ποδοσφαιριστές. Το κακό με εμένα είναι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω μπάλα με εξωτερικό γιατί είμαι εδώ κάθε μέρα, δουλεύω πάρα πολύ, οπότε τον Μπράντλεϊ πώς θα τον βλέπω; Είναι πολύ ωραίος αλλά ούτε που να με φτύσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας της είπε να ανοίξει το οπτικό της πεδίο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η δουλειά με τον εαυτό της και το φλερτ στα social media

«Επειδή έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου, ασχολούμαι με τα αστρολογικά και έχω διώξει κομμάτια του εαυτού μου που δεν θα ήθελα να έχω, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου, οπότε καλοδεχούμενο. Μου στέλνουν μηνύματα στα social.

Νιώθω έναν φόβο να φλερτάρω ακόμα κι αν κάποιος μου στείλει ένα ευγενικό μήνυμα ή μια ωραία φωτογραφία. Τα φοβάμαι τα social. Και έξω να μου μιλήσει κάποιος άνθρωπος ή να μου αφήσει ένα χαρτάκι στο αυτοκίνητό μου- μού έχει συμβεί γιατί ξέρουν πού μένω, ντρέπομαι. Θα ήθελα να τον γνωρίσω από μια κοινή παρέα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ευλογία: Όταν η μαμά σου γίνεται γιαγιά, ξέρεις πάντα ότι κάποιος αγαπά τα παιδιά σου όσο εσύ

Συγκλονίζει το θαύμα του Αγίου Παρθενίου σε καρκινοπαθή: «Δεν ήλπιζα να σε ξαναδώ»

Pepco: Αποσύρει ταψί κέικ λόγω μετανάστευσης επικίνδυνων ουσιών

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ