Προσφέρουν προστασία: Αυτός ο λίθος είναι ο τυχερός σου σύμφωνα με το μήνα που γεννήθηκες

Η αστρολογία συνδέει κάθε ζώδιο με συγκεκριμένους λίθους, οι οποίοι θεωρείται ότι ενισχύουν τα θετικά χαρακτηριστικά και προσφέρουν προστασία
προσφέρουν-προστασία-αυτός-ο-λίθος-εί-181867

Από την αρχαιότητα, οι άνθρωποι πίστευαν ότι οι λίθοι και τα κρύσταλλα έχουν μυστικιστικές δυνάμεις και μπορούν να επηρεάσουν την ζωή μας. Σήμερα, η αστρολογία συνδέει κάθε ζώδιο με συγκεκριμένους λίθους, οι οποίοι θεωρείται ότι ενισχύουν τα θετικά χαρακτηριστικά και προσφέρουν προστασία.

Ας δούμε τους λίθους και τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με κάθε μήνα:

Ιανουάριος

Κόκκινος γρανίτης

Ο κόκκινος γρανίτης θεωρείται ότι φέρνει καλοτυχία σε όσους έχουν γεννηθεί Ιανουάριο. Συμβολίζει την αφοσίωση, ενώ δηλώνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι δυνατοί και ταυτόχρονα ευγενικοί. Υποστηρίζουν τα πιστεύω τους, έχουν αυτοπεποίθηση και επιμονή.

Φεβρουάριος

Αμέθυστος

Ο τυχερός λίθος  για αυτούς που γεννήθηκαν Φεβρουάριο είναι ο αμέθυστος και υποστηρίζεται ότι τους προστατεύει από το «κακό μάτι». Συμβολίζει την ειλικρίνεια, ενώ δηλώνει ότι είναι αξιαγάπητα και τίμια άτομα, ήρεμα, ευγενικά με τους άλλους και πολυτάλαντα.

Μάρτιος

Ακουαμαρίνα

Η τυχερή πέτρα για όσους γεννήθηκαν Μάρτιο είναι η Ακουαμαρίνα η οποία πιστεύεται ότι αυτοί που τη φορούν παραμένουν υγιείς. Συμβολίζει τη σοφία, ενώ δηλώνει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αγαπούν την ηρεμία και τη γαλήνη, αλλά, αν χρειαστεί, γίνονται αρκετά θαρραλέοι και μαχητικοί.

Απρίλιος

Διαμάντι

Το διαμάντι είναι η τυχερή πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Απρίλιο. Είναι γνωστό ότι συνδέεται με το μυστήριο, τον έρωτα και την ισχύ. Συμβολίζει την καθαρότητα, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα είναι αγνά, γεμάτα αγάπη και φροντίδα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δυνατά αλλά και καλόψυχα.

Μάιος

Σμαράγδι

Το σμαράγδι είναι η τυχερή πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Μάιο και πιστεύεται ότι τους κρατά υγιείς και γαλήνιους. Συμβολίζει την αγάπη, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα λατρεύουν την ηρεμία, τα παιδιά και τα κατοικίδια, ενώ είναι ρομαντικά και γεμάτα αγάπη για τους οικείους τους.

Ιούνιος

Μαργαριτάρι

Το μαργαριτάρι είναι ο τυχερός λίθος όσων γεννήθηκαν τον Ιούνιο και λέγεται ότι έχει «μαγικές ιδιότητες». Συμβολίζει τον πλούτο, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι εξωστρεφή κι αστεία, έχουν χιούμορ, είναι η ψυχή της παρέας και ιδιαίτερα έξυπνα.

Τυχεροί λίθοι

Ιούλιος

Ρουμπίνι

Το ρουμπίνι είναι η πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Ιούλιο και λέγεται ότι προστατεύει όσους το φορούν από κακοτυχία και ασθένειες. Συμβολίζει την ελευθερία, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά ειλικρινή, εργατικά, γεμάτα ενθουσιασμό και ζωντάνια και καλοί φίλοι.

Αύγουστος

Περίδοτο ή Χρυσόλιθος

Το Περίδοτο είναι η πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Αύγουστο και λέγεται ότι προστατεύει από το κακό και βοηθά να βελτιωθούν οι σχέσεις. Συμβολίζει τη φιλία, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι χαρούμενα, δημιουργικά, κοινωνικά και επιτυγχάνουν στη ζωή τους.

Σεπτέμβριος

Ζαφείρι

Η τυχερή πέτρα για όσους γεννήθηκαν Σεπτέμβριο είναι το Ζαφείρι που πιστεύεται ότι φέρνει ηρεμία και σοφία σε όσους το φορούν. Συμβολίζει την αλήθεια, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά πραγματοποιούν τους στόχους τους γιατί είναι συνεπή κι εργατικά, με δυνατό μυαλό, αν και μερικές φορές συνεπαίρνονται συναισθηματικά.

Οκτώβριος

Οπάλι

Ο τυχερός λίθος για όσους γεννήθηκαν Οκτώβριο είναι το Οπάλι που θεωρείται ότι φέρνει ομορφιά κι ευτυχία σε αυτούς που το φορούν. Συμβολίζει την ελπίδα, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι προικισμένα με κάποιο ταλέντο, τους αρέσει να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, αισιόδοξα που δε θυμώνουν συχνά.

Νοέμβριος

Τοπάζι

Το Τοπάζι είναι η πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Νοέμβριο και λέγεται ότι φέρνει καλοτυχία και υγεία σε αυτούς που το φορούν. Συμβολίζει τη σαφήνεια, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι πιστά στους φίλους και στην οικογένειά τους, τίμια στις συναλλαγές τους, σωστοί μέντορες, τολμηρά και θαρραλέα, αν χρειαστεί.

Δεκέμβριος

Τουρκουάζ

Το Τουρκουάζ είναι η πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο και πιστεύεται ότι φέρνει ευτυχία και καλοτυχία σε όσους το φορούν. Συμβολίζει την επιτυχία, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι ιδιαίτερα έξυπνα και πετυχαίνουν ό,τι βάλει ο νους τους. Είναι «σωστά» σε όλες τις σχέσεις τους, εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, είναι ευγενικά και στοργικά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν θέλουν σχέσεις: Τα 4 ζώδια που το ματάκι τους «παίζει» συνεχώς δεξιά κι αριστερά

Δεν θέλουν σχέσεις: Τα 4 ζώδια που το ματάκι τους «παίζει» συνεχώς δεξιά κι αριστερά

Οι ανεξάρτητοι του ζωδιακού: Τα ζώδια που κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνοι τους

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ