Νέα Σελήνη Ιουνίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο

Η Νέα Σελήνη Ιουνίου θα επηρεάσει πιο πολύ από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου τα εξής τρία: Διδύμους, Τοξότη και Ιχθύες.
νέα-σελήνη-ιουνίου-αυτά-τα-3-ζώδια-θα-επ-198085

Η καλοκαιρινή γλύκα φέρνει μαζί της και μια ενεργειακή φόρτιση με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 6 Ιουνίου. Αν και αόρατη στο μάτι, η επιρροή της θα αγγίξει όλα τα ζώδια, με έμφαση σε τρία: Διδύμους, Τοξότη και Ιχθύες.

Δίδυμοι

Προσοχή τα φώτα της σκηνής πέφτουν πάνω σας! Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο φέρνει ευκαιρίες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε στόχους, να υλοποιήσετε σχέδια και να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Ξεκινήστε δυναμικά και δείτε πού θα σας οδηγήσει η έμπνευση!

Νέα Σελήνη Ιουνίου: Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Η Νέα Σελήνη σας φέρνει σε ένα σταυροδρόμι: ίσως έρθει η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα σε μια σχέση, να δώσετε υποσχέσεις ή ίσως να πάρετε χωριστούς δρόμους. Η ομαδική εργασία και η συνεργασία ευνοούνται επίσης, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστευτείτε την ομαδική σας δύναμη και δείτε τι μπορείτε να πετύχετε μαζί!

Ιχθύες

Ώρα για αλλαγές στο σπίτι! Η Νέα Σελήνη αγγίζει τον τομέα της οικογένειας, φέρνοντας ίσως μια ξαφνική μετακόμιση, ανακαίνιση ή αλλαγές στη διακόσμηση. Εάν νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας ή να αναλάβετε οικογενειακές ευθύνες, ακούστε το ένστικτό σας. Η ζεστασιά του σπιτιού και η αγάπη των αγαπημένων σας προσώπων θα σας στηρίξουν σε κάθε σας βήμα.

Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει μια γλυκιά ενέργεια γεμάτη δυνατότητες για αλλαγές και νέες αρχές. Αξιοποιήστε την έμπνευση, ακούστε το ένστικτό σας και δείτε πού σας οδηγεί η μοίρα!

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Συγκινήθηκε στην επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία – Η πρώτη του ομιλία μετά τον καρκίνο

Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Φέτος θα πιάσουμε σίγουρα 50 βαθμούς» – Αντιδράσεις στην ανάρτηση

Γιάννης Πουλόπουλος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα σε καλέσω στον γάμο μου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ