Χαρούμενες στιγμές στον Στρατό Ξηράς: Τιμήθηκε σκυλίτσα στρατιώτης φύλακας που είναι μητέρα 43 σκύλων στρατιωτών

χαρούμενες-στιγμές-στον-στρατό-ξηράς-180478

Ο Στρατός Ξηράς τίμησε τις υπηρεσίες μιας σκυλίτσας-στρατιώτη για τις υπηρεσίες της. Οι εικόνες από αυτή την χαρούμενη στιγμή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι «λιώνουν» με την σκυλίτσα που φαίνεται να χαμογελάει.

Στρατός Ξηράς: Η βράβευση μιας σκυλίτσας

Πρόκειται για τον θηλυκό ράτσας Βελγικό Ποιμενικό (Mallinois), που αποφοίτησε με άριστα από το Σχολείο Εκπαίδευσης Στρατιωτικών Σκύλων.

Η σκυλίτσα αυτή βραβεύθηκε για την προσφορά της στο Στρατό Ξηράς, ως πατρογονικός στρατιωτικός σκύλος. Η τελετή αποφοίτησης από το Σχολείο Εκπαίδευσης Στρατιωτικών Σκύλων, πραγματοποιήθηκε στο Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ΄ ΚΝΟ) τον Απρίλιο του 2017.

Στρατός Ξηράς: Λίγα λόγια για την προσφορά του Βελγικού Ποιμενικού

Γεννήθηκε το 2009 και εντάχθηκε στη δύναμη των στρατιωτικών σκύλων του Γ΄ ΚΝΟ, ως σκύλος αναπαραγωγής. Η προσφορά του παραπάνω σκύλου στο Στρατό Ξηράς, ως πατρογονικού, είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού απέδωσε 43 επίλεκτους στρατιωτικούς σκύλους, με μεγάλο οικονομικό όφελος για την Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ΓΕΣ η σκυλίτσα αφού ολοκλήρωσε την αναπαραγωγική ζωή της, συνεκπαιδεύεται με το νέο συνοδό του, προκειμένου να συνεχίσει με νέα αποστολή ως φύλακας σε Μονάδα του Γ ‘ Σώματος Στρατού.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα:

Το γλυκό των παιδικών μας χρόνων: Η μαμαδίστικη συνταγή για έναν λαχταριστό χαλβά φούρνου με σιρόπι

Θυμήσου το βράδυ της Ανάστασης: Ο λόγος που δεν πρέπει να φεύγουμε από την Εκκλησία μόλις ακουστεί το Χριστός Ανέστη

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι, αρνούμαι να λουστώ»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ