Μόνο συγκίνηση με αυτόν τον πατέρα: Περιμένει την κόρη του στη στάση λεωφορείου κάθε βράδυ και γίνεται viral

μόνο-συγκίνηση-με-αυτόν-τον-πατέρα-περ-180384

Ένας πατέρας κατάφερε να συγκινήσει όλο το Ίντερνετ. Αυτή η ιστορία έρχεται από την μακρινή Αργεντινή όπου μια γυναίκα μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία του πατέρα της να την περιμένει στην στάση του λεωφορείου. Κάτι που το κάνει κάθε μέρα, παρά το γεγονός πως η κόρη του είναι μεγάλη και μητέρα ενός παιδιού.

Η viral φωτογραφία δείχνει πως ανεξάρτητα από εθνικότητα, η αγάπη ενός πατέρα μιλάει την ίδια γλώσσα παντού.

Ο πατέρας που περιμένει την κόρη του στην στάση λεωφορείου

Παρά τον καιρό ή την ώρα της ημέρας, ο πατέρας περιμένει υπομονετικά στη στάση του λεωφορείου την κόρη του. Φτάνει πάντα στην ώρα του στις 8:30 μ.μ. και κατεβαίνει από το λεωφορείο το αργότερο στις 9:00 μ.μ.

Η Belén Cárdenas μοιράστηκε την εικόνα και πρόσθεσε ότι παρόλο που δεν είναι πια κορίτσι και μάλιστα έχει γιο, αυτός ο πατέρας πάντα την φρόντιζε.

Ο άνδρας είναι σχεδόν πάντα μόνος του, περιμένοντας υπομονετικά με σταυρωμένα χέρια ή με ένα ελαφρύ παλτό.

Η κοπέλα μοιράστηκε την αγάπη της για τον πατέρα της, λέγοντας: «Γυρίζω σπίτι μεταξύ 8:30 και 9:00 και πάντα με περιμένει στη στάση του λεωφορείου. Μπαμπά, δεν θέλω ποτέ να σε χάσω, σε αγαπώ τόσο πολύ».

Η συγκίνηση που προκάλεσε αυτός ο πατέρας

Η ιστορία έχει απήχηση σε πολλούς ανθρώπους που έχουν επίσης κάποιον να τους περιμένει όταν επιστρέφουν. Σχόλια από άλλες γυναίκες από όλη τη Λατινική Αμερική έπεσαν βροχή, με πολλές να μοιράζονται παρόμοιες εμπειρίες.

«Έτσι ήταν ο μπαμπάς μου», «Το έκανε και η μαμά μου και με περίμενε μέχρι τις 11», «Ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος», είναι μερικές μόνο από τις αντιδράσεις στο tweet που αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες από 24.000 αντιδράσεις.

 

Δείτε περισσότερα Αφιερώματα   εδω: 

Σεμνή και ταπεινή: Η Μαρία Αγγελικούση είναι η πλουσιότερη Ελληνίδα και η ζωή της θα μπορούσε να είναι ταινία

Γιάννενα: Τα υπέροχα κέρινα ομοιώματα του Παύλου Βρέλλη και το μουσείο που ίδρυσε για να ζωντανέψει την ιστορία του έθνους

Ελληνίδα δασκάλα στην Νέα Υόρκη: Μόνο υπερηφάνεια για την Πανωραία Παναγιωσούλη που καθιέρωσε τα Ελληνικά ως μοναδική ξένη γλώσσα στο Χάρλεμ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ