Όλο το Ιντερνετ έλιωσε: Στην Κρήτη ένας ευγενικός γυπαετός έβγαλε selfie και αγκάλιασε με τα φτερά του ένα ζευγάρι που του έδωσε νερό

όλο-το-ιντερνετ-έλιωσε-στην-κρήτη-ένας-178617

Viral έγινε η selfie ενός ζευγαριού με έναν γυπαετό. Όλα ξεκίνησαν με το ζευγάρι που πρόσφερε νερό στο διψασμένο ζωάκι ενώ φρόντισαν τις πληγές του. Για να τους ευχαριστήσει ο γυπαετός κάθησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Το ζευγάρι στην Κρήτη που έδωσε νερό στον γυπαετό

Πιο συγκεκριμένα, η αγάπη ενός γυπαετού σ’ ένα ζευγάρι που τον βοήθησε και του πρόσφερε νερό αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Όχι μόνο στάθηκε για να φωτογραφηθεί μαζί τους αλλά άνοιξε και τα φτερά του για να τους «αγκαλιάσει».

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Νεάπολη Λασιθίου. Το νεαρό ζευγάρι ενώ έκανε βόλτα στη περιοχή με τη μηχανή του, εντόπισε τον γυπαετό να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου.

Τα παιδιά, μέλη της ζωόφιλης δράσης, σταμάτησαν για να τον θαυμάσουν. Διαπίστωσαν ότι είναι τραυματισμένος και διψασμένος.

Δεν έφυγε λεπτό από κοντά τους. Τους επέτρεψε να τον αγκαλιάσουν και να τον χαϊδέψουν. Ο Κώστας Χόμερ έδεσε το τραύμα στο φτερό στο γυπαετού.

Όταν εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους, τότε άνοιξε κι εκείνος τα φτερά του και πέταξε. «Σήμερα κάναμε κάτι σπουδαίο…Ίσως από τα σπουδαιότερα της ζωής μας», αναφέρει ο Κώστας Χόμερ.

Η πιο γλυκιά selfie με τον γυπαετό στην Κρήτη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ