«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι, αρνούμαι να λουστώ»

Συγκινεί η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι, αρνούμαι να λουστώ...»
ραγίζει-καρδιές-η-μητέρα-της-ελένης-180309

Η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Έβρου, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο στις 28 Νοεμβρίου 2018 συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Η τραγική ιστορία της πυροδότησε ένα κύμα αγανάκτησης για τη γυναικοκτονία και την έλλειψη προστασίας των γυναικών. Έχουν περάσει έξι χρόνια από εκείνη τη μαύρη νύχτα της 28ης Νοεμβρίου 2018 και ο χρόνος έχει παγώσει για τους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας. Η μητέρα της, κα. Κούλα Αρμουτίδου και ο πατέρας της, κος. Γιάννης Τοπαλούδης μιλάνε για τον αβάσταχτο πόνο τους στο περιοδικό ΟΚ! και συγκινούν.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη «ράγισε» καρδιές: «Πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι, αρνούμαι να λουστώ»

Πριν γίνει το κακό, είχατε τη ζωή σας, τη σειρά σας, στόχους και όνειρα. Τώρα πώς είναι η καθημερινότητά σας;

Κούλα Αρμουτίδου: Είναι πολύ δύσκολη. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε όλο αυτό που ζούμε. Δεν υπάρχει διάθεση. Εγώ πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν θέλω να κάνω δουλειά, να μαγειρέψω, να κάνω τα αυτονόητα. Υπάρχει άρνηση για τη ζωή, αδιαφορία. Με ένα απλανές βλέμμα βυθισμένη στον δικό μου κόσμο. Συνεχώς ζω με την Ελένη μαζί και πονάει η καρδιά μου. Δεν είμαι πια η ζωντανή Κούλα που ήταν ενεργός πολίτης στη μικρή πόλη που ζούμε. Τώρα πλήρης αδιαφορία. Τον πρώτο καιρό αρνιόμουν να πάω και να λουστώ.

Γιάννης Τοπαλούδης: Ούτε στους γιατρούς για τον ετήσιο έλεγχο δεν θέλαμε να πάμε. Πήγαμε μετά από δυο-τρία χρόνια. Δεν μπορούμε καν να εργαστούμε. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τη διάθεση του εκπαιδευτικού. Πώς να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά; Ζούμε για να ζούμε. Πλέον όλα είναι με το «πρέπει». Αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε τα καθημερινά πράγματα. Όλα τα κάναμε πριν με κέφι και χαμόγελο. Τώρα όχι πια.

Με τούρτα στο μνήμα της Ελένης Τοπαλούδη οι γονείς της:

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Διαβάστε επίσης:

«Με καταντήσανε μισή μάνα, μισή γυναίκα»: Κατέρρευσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η ανάρτηση που «ραγίζει» καρδιές

Συγκλονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης: «Η γιαγιά της Ελένης έδωσε τα λεφτά που μάζευε για τον γάμο της στο γραφείο κηδειών»

«Κάθε νύχτα, γύρω στις 3.30, σηκώνομαι, κάθομαι στην τραπεζαρία και κάνω εικόνα το παιδί μου»: «Ραγίζουν» καρδιές οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ