Μαρτυρία 23χρονης: «Ζω από θαύμα, οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ το θύμα στους Αγίους Αναργύρους»

Μαρτυρία 23χρονης στο Open: «Ζω από θαύμα, οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ το θύμα στους Αγίους Αναργύρους».
μαρτυρία-23χρονης-ζω-από-θαύμα-οι-δικο-183071

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η 23χρονη Μαρία, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Η ίδια ανέφερε πως θα μπορούσε να είναι στη θέση της 28χρονης Κυριακής, γιατί η δική της εμπειρία είναι ίδια με αυτή της 28χρονης.

Συγκλονίζει η μαρτυρία 23χρονης στο Open

Όπως ανέφερε η ίδια:

«Είμαι υπερβολικά θυμωμένη, συγκλονισμένη με όλα αυτά που ακούω και ειδικά με αυτό το τι θα έπρεπε να γίνει με βάση το τι έχει γίνει. Αρχικά να σας πω ότι όταν άκουσα όλα αυτά που συμβαίνουν ένιωσα, ενώ ήμουν ζωντανή, ένιωσα σαν η Κυριακή να ήμουν εγώ, γιατί όταν εγώ είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα και ήμουν οριακά με ξηλωμένο μάτι και άρχιζα και έλεγα το τι συμβαίνει, ότι αυτός ο άνθρωπος με απειλεί, είναι ικανός να με σκοτώσει, η αστυνομία μου απάντησε ότι, ξέρετε πόσα τέτοια ακούμε; Δηλαδή εκείνη τη στιγμή στη θέση που είμαι εγώ, μπορώ να ασχοληθώ με το τι συμβαίνει πίσω από εμένα; Κι όταν εγώ ήμουν με τη μητέρα μου εκεί και ζήτησα να μας πάνε στο σπίτι μου, διότι εκείνος ήξερε ότι θα πάω στην αστυνομία, με προειδοποίησε να μην πάω, γιατί θα με έστελνε νεκρή έξω από το σπίτι μου και ήταν απέξω εκεί, η αστυνομία μου είπε, πόσα περιπολικά νομίζεις, κοπέλα μου, έχουμε να πηγαίνουμε τον καθένα σπίτι του;».

«Όλοι οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ στη θέση της Κυριακής Γρίβα, γιατί έχουμε τον ίδιο τόπο καταγωγής και έχουμε βιώσει την ίδια κακοποίηση».

«Το κινητό μου έχει σπάσει από τις κλήσεις, μόλις μαθεύτηκε το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Η γιαγιά μου ήταν σίγουρη ότι είμαι εγώ, ζω από θαύμα».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πατέρας 28χρονης: «Σήμερα, στην κηδεία της κόρης μου, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί»

Ελένη Μενεγάκη: Είπε αυτό που αισθάνονται όλοι οι Έλληνες μετά τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους

Προφυλακιστέος ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής: «Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι της έκανα κακό»

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ