Γιώργος Ασημακόπουλος: «Σώθηκα από θαύμα και με έταξα στον Αρχάγγελο Ταξιάρχη στη Σύμη»

γιώργος-ασημακόπουλος-σώθηκα-από-θα-180944

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μέσα από μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, προέβη σε μια κατάθεση ψυχής για την πίστη του στον Θεό.

Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας, αναφέρθηκε σε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και πως κατάφερε να σωθεί από θαύμα.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η πνευμονία και το τάξιμο στον Πανορμίτη

Πιστεύεις στον Θεό;

Πάρα πολύ. Πάω στον Αρχάγγελο Πανορμίτη, γιατί στο παρελθόν είχα περάσει μια περιπέτεια υγείας, που πήγα να χάσω τη ζωή μου.

Τι είχε συμβεί;

Είχα πάθει μια μορφή άτυπης πνευμονίας από ένα ταξίδι στον Καναδά. Οι γιατροί δεν είχαν διαπιστώσει τι συνέβαινε και όπως κοίταζα το κινητό ψάχνοντας εφημερεύον νοσοκομείο, βλέπω το «Σωτηρία». Επέλεξα να πάω εκεί, χωρίς να ξέρω ότι είναι το καλύτερο πνευμονολογικό κέντρο, γιατί τη μητέρα μου την λένε Σωτηρία και έχω γεννηθεί 6 Αυγούστου τη μέρα του Σωτήρος.

Κατά τύχη, εκεί ήταν ένας κορυφαίος γιατρός από την Αμερική, που ήταν ειδικός στην παρακέντηση. Στην ακτινογραφία θώρακος δεν φάνηκε τίποτα, μετά μου έκαναν αξονική και είδαν ότι έχω υγρό στον αριστερό πνεύμονα. Ο άνθρωπος τα παράτησε όλα και μου έκανε παρακέντηση πάνω στο μηχάνημα, δεν κατέβηκα καν.

Μου έβαλε μια τεράστια βελόνα και μου πήρε 1,5 φιάλη υγρό. Αν είχα καθυστερήσει να πάω μια μέρα, θα είχα πεθάνει. Σώθηκα από θαύμα και με έταξα στον Αρχάγγελο Ταξιάρχη στη Σύμη.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η εμπειρία που του άλλαξε την ζωή

Έμεινες καιρό στο νοσοκομείο τότε;

Έμεινα έναν μήνα, που πέρασε δραματικά. Καθόμουν σε ένα κρεβάτι, περιμένοντας να αναρρώσω. Ήταν μια εμπειρία που πήγα να χάσω τη ζωή μου για μια μέρα και για κάτι λάθος γνωματεύσεις γιατρών.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το κεμπάπ το μερακλίδικο, το σπιτικό: Η συνταγή για να γίνουν πεντανόστιμα και ζουμερά σαν της ταβέρνας

Απόδραση στο κεντρικό Πήλιο: Αξέχαστες βουτιές σε ονειρικές παραλίες στον Μυλοπόταμο, Νταμούχαρη και Φακίστρα

Οι εγωιστές του ζωδιακού: Τα τέσσερα ζώδια που δεν αντέχουν την απόρριψη και «πέφτουν στα πατώματα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ