Μόνο συγκίνηση: Ο ιδιοκτήτης καφέτεριας που ανοίγει τις πόρτες σε αδέσποτα ζωάκια και τα σερβίρει σαν να είναι πελάτες

μόνο-συγκίνηση-ο-ιδιοκτήτης-καφέτερι-178425

Καθημερινοί ήρωες σαν αυτόν τον ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση. Στην περιοχή Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης, υπάρχει μια καφετέρια που σερβίρει τα αδέσποτα ζωάκια σαν να ήταν κανονικοί πελάτες.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του καφέ – μπαρ προσφέρει νερό και καταφύγιο για να ξεκουραστούν και να δροσιστούν οι τετράποδοι θαμώνες, ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ο ιδιοκτήτης καφέ στην Θεσσαλονίκη που καλοδέχεται τα αδέσποτα ζώα

Πιο συγκεκριμένα, ανθρωπιά με περισσή δόση χιούμορ, επιδεικνύει ιδιοκτήτης café bar – beach bar στην περιοχή των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης, έναντι στα συμπαθή τετράποδα σερβίροντάς τα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε ο κ. Τάσος Παπαδημητρίου στο λογαριασμό του Instagram, σερβίρει νερό και τροφή σε αδέσποτο σκυλάκι της περιοχής μάλιστα σαν να ήταν… πελάτης.

Μιλώντας ο κ. Παπαδημητρίου είπε χαρακτηριστικά πώς έχει κάνει «μάγκες» τα αδέσποτα της περιοχής καθώς τα ταΐζει και τους δίνει νερό καθημερινά ενώ ιδίως τις κρύες ημέρες του χειμώνα τους προσφέρει ακόμα και καταφύγιο προκειμένου με μην είναι εκτεθειμένα στο κρύο και στην βροχή.

Η δήλωση του κ. Παπαδημητρίου για την βοήθεια στα αδέσποτα ζώα

Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ο καλόκαρδος ιδιοκτήτης του καταστήματος «είναι κρίμα αυτές οι ψυχούλες να είναι αβοήθητες» ενώ παρότρυνε και άλλους συνανθρώπους μας ιδίως τις κρύες μέρες αν μπορούν να μεριμνούν γι αυτές τις … αδέσποτες ψυχές. Τέλος, ο κ. Παπαδημητρίου μας ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος «πελάτης» είναι γνωστός της περιοχής αλλά και συχνός θαμώνας ενώ πάντα φεύγει… ευχαριστημένος κουνώντας της ουρίτσα του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ