Τα είπε όλα η Τζόυς Ευείδη: “Σε κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα, ούτε καλημέρα δεν θα έλεγα”

τα-είπε-όλα-η-τζόυς-ευείδη-σε-κάποιον-178356

Στις μέρες μας που ακόμα υπάρχουν συμπολίτες μας που εγκαταλείπουν τα ζωάκια τους στον δρόμο, η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη δίνει το πιο λαμπρό παράδειγμα και έχει πλούσια φιλοζωική δράση. Η επιτυχημένη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από διάσημα σήριαλς της τηλεόρασης δηλώνει φανατικά φιλόζωη ενώ δεν θα έλεγε ούτε γεια σε κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα.

Η φιλοζωική δράση της Τζόυς Ευείδη

Η Τζόυς υιοθετεί πάντα αδέσποτα σκυλάκια και βοηθάει τις φιλοζωικές οργανώσεις όπως μπορεί. Συχνά δε βρίσκεται σε καταφύγια για να πάει βόλτα τα σκυλάκια και να τους δώσει πολλές αγκαλιές.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι υπήρξε περίοδος που είχε μείνει τελείως άφραγκη, να μην έχει να φάει αυτή για να έχουν τα ζωάκια της.

Οι δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη για τα ζώα

“Υπήρξε περίοδος που είχα μείνει τελείως άφραγκη, να μην έχω εγώ να φάω για να έχουν τα ζωντανά μου. Βοήθα εδώ, βοήθα εκεί, βοήθα παραπέρα. Μηδέν. Τόσο απλά. Τώρα έχω πέντε ζώα. Δυο σκυλιά και τρεις γάτες. Για εμένα είναι τα παιδάκια μου, οπότε δεν με κουράζει τίποτα.”

Στην ερώτηση αν κάποιος σύντροφός της δεν θέλει τα ζώα, εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Υπάρχει περίπτωση να μπει άνθρωπος στο σπίτι μου που δεν συμπαθεί τα ζώα; Όχι. Είσαστε καλά; Είσαστε καλά; Το σπίτι είναι το ζώων μου. Σε αυτά ανήκει. Ο άλλος είναι ο περιττός.”

Θα μπορούσε τώρα να κάνει παρέα με κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα; Και η απάντηση της πάντα αυθόρμητης Τζόυς: “Δεν θα μπορούσα να του πω ούτε γεια”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ