Οι «βασίλισσες του πάγου» του ζωδιακού: Οι γυναίκες που τους αρέσει να κρατάνε τις αποστάσεις τους

οι-βασίλισσες-του-πάγου-του-ζωδιακο-179039

Με την πρώτη ματιά φαίνονται σαν οι καρδιές τους να πιάνουν θερμοκρασίες από Βόρειο Πόλο ωστόσο θα χρειαστεί ο άλλος να κοιτάξει λίγο καλύτερα για να δει πως τα φαινόμενα απατούν. Τα παρακάτω ζώδια κρατάνε αποστάσεις, βάζουν το μυαλό πρώτα πριν την καρδιά και δεν τα πηγαίνουν καλά με τα συναισθήματα τις περισσότερες φορές.

Οι «ψυχρές» γυναίκες του ζωδιακού

Ας δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

Υδροχόος

Δεν εκπλήσσει που καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αφού συχνά κατηγορείται από τον εκάστοτε σύντροφό της για αδιαφορία και “παγωμάρα”. Ακόμα και σε περίπτωση κερατώματος ή χωρισμού η αντίδρασή της είναι μάλλον ψυχρή. Δεν είναι ότι δε νιώθει πράγματα, αλλά η αποστασιοποίηση που έχει, ενδεχομένως ως άμυνα, τη χρίζει βασίλισσα του πάγου! Αν, μάλιστα, πιεστεί, μπορεί να αναπτύξει κι ολόκληρη θεωρία για το ότι τα συναισθήματα «είναι state of mind».

Δίδυμος

Η γυναίκα Δίδυμος, έχει αυτή την εγκεφαλικότητα, που την κρατά μακριά από το όποιο συναίσθημα και παρά το ότι έχει μια πιο ευαίσθητη πλευρά, συνήθως, την εμποδίζει να αναλάβει τα ηνία, με αποτέλεσμα να βγάζει προς τα έξω την άλλη, την κρύα. Προτιμά να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα παρά να μιλήσει για το τι νιώθει, ενώ εύκολα γυρνά στον διακόπτη στο off, για να μην επηρεαστεί και ανακοπεί η πορεία της.

Τα άλλα δύο ζώδια

Παρθένος

Η ειδικότητα της Παρθένου είναι να βάζει τα συναισθήματα στο μικροσκόπιο, να τα αναλύει, κατόπιν να τα τεμαχίζει και να τα βάζει σε κουτάκια, με τις ανάλογες ταμπελίτσες. Εκλογικευμένη μέχρι εκεί που δεν πάει, δεν βλέπει κανένα λόγο ύπαρξής τους, καμία «χρησιμότητα». Ίσα – ίσα τα θεωρεί βλαπτικά και υπεύθυνα για τις όποιες αποτυχίες. Αντίθετα, όταν κινείσαι με το μυαλό σου, ποτέ δε χάνεις (;;;). Άλλωστε όλα περνούν με τον καιρό…

Αιγόκερως

Τελευταία και χλιαρή προς κρύα είναι η γυναίκα Αιγόκερως, που αντιμετωπίζει το συναίσθημα σαν εχθρό που την εμποδίσει να φτάσει τους στόχους της. Ρεαλίστρια και μετρημένη, δεν παρασύρεται από το τι νιώθει, αλλά είναι αφοσιωμένη στο τι πρέπει και το ακολουθεί πιστά. Ο μόνος λόγος που βρίσκεται στην τελευταία θέση είναι γιατί έχει ροπή προς τον δρόμο της καρδιάς, αλλά μιας και δεν το κατέχει το αντικείμενο, τρώει τα μούτρα της και της γίνεται μάθημα για μετά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ