«Δεν θα σας αφήσω ποτέ»: Κατάστημα επίπλων στου Ζωγράφου φιλοξενεί πάνω από 30 γάτες

δεν-θα-σας-αφήσω-ποτέ-κατάστημα-επίπ-179020

Ένα κατάστημα στο Ζωγράφου μοιράζει χαμόγελα με μια πράξη αγάπης και αλτρουισμού. Το συγκεκριμένο κατάστημα εκτός από φανταστικές αναπαλαιώσεις επίπλων που δημιουργεί φιλοξενεί και πάνω από 30 γάτες.

Το κατάστημα στου Ζωγράφου που φιλοξενεί πάνω από 30 γατούλες

Μία φωτογραφία ”που δημοσιεύθηκε από την Αθανασία Ραπτοπούλου στην ομάδα «Σατανισμός Και Γάτες», ζητά να βρούμε τις γάτες που φαίνονται στη βιτρίνα.

«Βρες τις γάτες τώρα. Φαίνονται 4, αλλά μέτρησα 11 μέσα! Υπέροχο μαγαζί κάπου στου Ζωγράφου!», γράφει η κ. Ραπτοπούλου στη λεζάντα.

«Φέρτε έπιπλα σας για να αλλάξουν εμφάνιση και να μπορώ να ταΐζω τα 30 που έχω μέσα σε σπίτι και δουλειά και τα υπόλοιπα 70 που είναι έξω…,» απαντάει ο ιδιοκτήτης κ. Αναστασίου κάτω από τη φωτογραφία.

Ο ιδιόκτητης που φιλοξενεί τις αδέσποτες γατούλες

Πρόκειται λοιπόν για το κατάστημα «Change your HOME» του οποίου ο ιδιοκτήτης Νίκος Αναστασίου, έχει μεγάλη αγάπη στις γάτες αφού όπως αναφέρει ο ίδιος, οι γάτες του είναι μέλη της οικογένειάς του και σημαίνουν τόσα πολλά για εκείνον.

Περήφανος γατομπαμπάς, ο Νίκος Αναστασίου λέει ότι το να έχει κατοικίδιο είναι επιλογή του και υπόσχεται πως δεν θα τα εγκαταλείψει ποτέ.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ