Μία και μοναδική: Η Μαρία Καβογιάννη «κάνει» την Κορίνα από τα «Εγκλήματα» 24 χρόνια μετά και αποθεώνεται

Η Μαρία Καβογιάννη προσκεκλημένη της ελληνικής πλατφόρμας Cinobo αναβίωσε τον θρυλικό χαρακτήρα από τα «Εγκλήματα» Κορίνα Μητροπούλου
μία-και-μοναδική-η-μαρία-καβογιάννη-κ-199024

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη, χάρισε άφθονο γέλιο στους θαυμαστές της, καθώς επανεμφανίστηκε ως Κορίνα Μητροπούλου, 24 χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής σειράς «Εγκλήματα». Ο χαρακτήρας της Κορίνας άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση και η Καβογιάννη τον υποδύθηκε με μοναδικό τρόπο για δύο σεζόν (1998-2000).

Η Μαρία Καβογιάννη επιστρέφει ως Κορίνα 24 χρόνια μετά!

Πρόσφατα, η ηθοποιός φόρεσε ξανά την χαρακτηριστική μπλε περούκα της Κορίνας για χάρη μίας ελληνικής πλατφόρμας streaming. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη απάντησε στο Cinobo στο «τι να δούμε απόψε» συζητώντας μαζί μας για τις 5 αγαπημένες της ταινίες. Στο σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε, το Cinobo έδωσε στην Καβογιάννη όλα τα σύνεργα για να αναβιώσει την Κορίνα, η οποία δεν το περίμενε κι έμεινε έκπληκτη:

«Α! Χαχα! Θα τρελαθώ! Έλα, δεν υπάρχει αυτό! Είναι απίστευτο!».

«Ε, πες μου ότι αυτό είναι από τότε! Εντάξει, καταπληκτικό!».

«Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που γίνεται, μετά από τόσο καιρό! Θέλω να πω πού τα βρήκατε όλα αυτά;»

«Τι να πω; Θα με πεις εσύ ‘π**άνα’ και θα σου πω ‘η ίδια’».

«Παιδιά, πείτε μου πώς είμαι; Είμαι σαν την τρελή;»

«Ναι; Γεια σας. Cinobo εκεί; Ναι, να σας πω, θέλω να δω αυτές τις ταινίες που μας είπε η κα Καβογιάννη. Ναι. Πώς μπορώ να μπω; Τι πατάω; Τι είναι αυτό; Τι είναι; Πλατφόρμα; Πατάω κάποιο κουμπί; Α, κατάλαβα. Ναι, όχι, όχι, ξέρω, ξέρω. Ναι και πότε μπορώ να τις δω; Α, όποτε θέλω. Ευχαριστώ πολύ. Είστε πολύ καλοί. Cinobo είπαμε, ε; Εντάξει, γεια σας».

«Πώς ήταν καλέ αυτό;».

Η επιστροφή της Καβογιάννης ως Κορίνα έφερε νοσταλγικές αναμνήσεις στους fans της σειράς, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την επανεμφάνιση της αγαπημένης τους ηρωίδας.

Αναβιώνει την… Κορίνα από τα «Εγκλήματα»

Η Μαρία Καβογιάννη αναβιώνει την… Κορίνα από τα «Εγκλήματα» και χαρίζει άφθονο γέλιο.

Η Μαρία Καβογιάννη μας μιλά για τις 5 αγαπημένες της ταινίες (και όχι μόνο)! | Cinobo Guest Picks

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη μας δίνει απάντηση στο «τι να δούμε απόψε» συζητώντας μαζί μας για τις 5 αγαπημένες της ταινίες.

Γιατί τις προτείνει; Ποιον από τους ρόλους αυτούς θα ήθελε να έχει παίξει; Και ποια είναι τα δύσκολα της δουλειάς του ηθοποιού; Σε αυτό το επεισόδιο, η Μαρία Καβογιάννη πιάνει τη ρακέτα και στοχεύει το μικρόφωνο, μιλά για υποθέσεις γυναικών, και μπαίνει στα ρούχα της Κορίνας από τα «Εγκλήματα» για να αναβιώσει άλλη μία iconic στιγμή της.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μαρία Καβογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή που εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο

Μαρία Καβογιάννη για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες»

Κούκλα και επιστήμονας: H κόρη της Μαρίας Καβογιάννη δεν ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ