Ελένη Μενεγάκη: Ταράχτηκε on air μετά από τηλεφώνημα και διέκοψε για διαφημίσεις

Η Ελένη Μενεγάκη ταράχτηκε μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της και στη συνέχεια διέκοψε για διαφημίσεις
ελένη-μενεγάκη-ταράχτηκε-on-air-μετά-από-τη-197999

Η Ελένη Μενεγάκη ταράχτηκε on air και διέκοψε την εκπομπή για διαφημίσεις. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πήρε απρόσμενη τροπή την ώρα που ο Γιώργος Τσούλης έδινε τη συνταγή για ένα λαχταριστό μιλφέιγ με κρέμα κεράσι.

Ταράχτηκε on air μετά από τηλεφώνημα

Ξαφνικά, το κινητό της παρουσιάστριας χτύπησε, αναστατώνοντάς την. Η Ελένη, κοιτάζοντας την ταυτότητα του καλούντος, έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο, λέγοντας: «Αχ, αχ, καλέ! Απίστευτο».

Μετά το τηλεφώνημα, η Ελένη αντιμετώπισε και πρόβλημα με το φούξια φόρεμά της. Τα καλώδια του μικροφώνου την ενοχλούσαν στην πλάτη, δυσκολεύοντας τις κινήσεις της. Αμήχανα, προσπαθούσε να τα φτιάξει, ενώ παράλληλα έριχνε ματιές στο φόρεμά της. Η Ελένη, μην αντέχοντας την αμηχανία, αναζήτησε λύση.

Η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε για διαφημίσεις

«Μπαμ μπαμ κι εγώ… Για πότε πέρασα τα καλώδια, μπράβο μου!» αναφώνησε. «Βέβαια, το ένα δεν το θέλω εδώ, το θέλω ακόμα πιο πίσω, οπότε να ρίξω διαφημίσεις, μπας και με γδύσετε λίγο, να περάσουμε σωστά όλα τα καλώδια;» είπε με χιούμορ.

Η εκπομπή έκοψε για διαφημίσεις, δίνοντας χρόνο στην Ελένη να τακτοποιήσει την εμφάνισή της.

Οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει μια μικρή αποχή από την τηλεόραση, ωστόσο μετά το δεύτερο μισό της σεζόν λέγεται ότι θα είναι και πάλι στη θέση της. Μάλιστα το ρεπορτάζ κάνει λόγο, πως η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στον σταθμό από όπου ξεκίνησε, δηλαδή στον ΑΝΤ1 και μάλιστα θα αλλάξει και ζώνη πηγαίνοντας από την πρωινή στη βραδινή.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Ελένη Μενεγάλη είχε αφήσει το υπονοούμενο της στην εκπομπή της σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και την επικείμενη αποχώρησή της από το Mega.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Είναι δροσιστικό και «κρύβει» πολλά οφέλη: Αυτό το καλοκαιρινό φρούτο προλαμβάνει νόσους και ενισχύει το ανοσοποιητικό

Είναι παντού γύρω μας: Πώς μπορείτε να κρατήσετε τα φίδια μακριά από το σπίτι και την αυλή

Ξεσπά η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Στην μικρή Ελλαδίτσα; Δεν λέμε κουβέντα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ