Μαρία Καβογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή που εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο

Αρκετά χρόνια πριν η Μαρία Καβογιάννη εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο ενώ παράλληλα φοιτούσε στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν.
μαρία-καβογιάννη-η-σπάνια-φωτογραφία-195295

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρία Καβογιάννη έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό και θεατρικό κοινό μέσα από τους κωμικούς και δραματικούς ρόλους της. Τελευταία, την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Μαρίας στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και στη νέα σειρά του Ant1, «Ζωή».

Μαρία Καβογιάννη: Το επάγγελμά της πριν γίνει ηθοποιός

Πριν ασχοληθεί με το επάγγελμα του ηθοποιού, η Μαρία Καβογιάννη σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παιδαγωγικά στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός. Παράλληλα φοίτησε και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986 μαζί με τις Καίτη Κωνσταντίνου και Υρώ Μανέ.

Η φωτογραφία για την οποία μιλάμε εμφανίστηκε στο instagram μέσα από τον λογαριασμό Elena’ s Diary και γυρίζει τον χρόνο πίσω αρκετά.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν ξέρω και γω πως παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα” έχει αφηγηθεί η αγαπημένη ηθοποιός. “Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια. Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ότι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Με την μαθήτρια της φωτογραφίας διατηρώ επαφές, έχει γίνει έκτακτο παιδί και καταπληκτική φωτογράφος».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ξεσπά ο Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν σεβάστηκαν ότι έχασα τον αδερφό μου, δεν έχασα χρυσόψαρο»

Σελήνη στον Τοξότη στις 24/05: Δίνει «ώθηση προς τα εμπρός» σε όλα τα ζώδια

«Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή για την απώλεια του πατέρα της: «Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξαναμοιραστείς τίποτα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ