Κατερίνα Δαλάκα: Τόσα χρήματα έχει μαζέψει μέχρι στιγμής στο Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα συμμετέχει φέτος για τέταρτη φορά στο Survivor και αυτή είναι η συνολική της αμοιβή μέχρι στιγμής
κατερίνα-δαλάκα-τόσα-χρήματα-έχει-μαζ-197965

Η Κατερίνα Δαλάκα, μια παίκτρια με πλούσια εμπειρία στο Survivor, συνεχίζει δυναμικά φέτος, έχοντας ήδη στις πλάτες της 3 σεζόν. Παρόλο που ένας τραυματισμός την έχει θέσει εκτός κάποιων αγώνων, η Κατερίνα παραμένει στους 7 καλύτερους παίκτες. Εκτός από τις αθλητικές της επιδόσεις, όμως, συζητείται και το ποσό που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής.

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει η Κατερίνα Δαλάκα μέχρι στιγμής στο Survivor;

Βάσει των πληροφοριών, η Κατερίνα έχει συμφωνήσει για ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την παραγωγή, λαμβάνοντας 10.000€ την εβδομάδα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι βρίσκεται στο παιχνίδι 22 εβδομάδες, με απλούς υπολογισμούς, η παίκτρια έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής το εκπληκτικό ποσό των 220.000€!

Πόσα χρήματα θα πάρει αν κερδίσει το φετινό Survivor;

Σε περίπτωση που η Κατερίνα αναδειχθεί νικήτρια, θα λάβει άλλες 100.000€ που είναι το έπαθλο, συν τις εβδομάδες που θα έχουν περάσει.

Συγκριτικά με προηγούμενες συμμετοχές

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολικής -μέχρι στιγμής- αμοιβή της Κατερίνας Δαλάκα στο φετινό Survivor είναι η δεύτερη καλύτερη σε σχέση με προηγούμενες συμμετοχές της.

1. Στο Survivor 2, λάμβανε 3.000€ την εβδομάδα, ενώ παρέμεινε στο παιχνίδι για 24 εβδομάδες (=72.000€). Τότε είχε κερδίσει και το αυτοκίνητο που δίνει κάθε χρόνο ο Ατζούν Ιλιτζαλί από παιχνίδι γνώσεων.

2. Στο Survivor «ΈλληνεςΤούρκοι» η αμοιβή της εκτοξεύτηκε στα 12.000€ την εβδομάδα (δεν το επιβεβαίωσε ποτέ), όντας η υψηλότερη όλων των παικτών. Αναδείχθηκε νικήτρια, βάζοντας στην τσέπη 228.000€ και κέρδισε και το έπαθλο των 100.000€ (=328.000€).

3. Τέλος, στο Survivor All Star, η αμοιβή της επανήλθε στα 5.000€ την εβδομάδα, ωστόσο αποχώρησε άδοξα μετά από 10 εβδομάδες, λαμβάνοντας 50.000€.

Η Κατερίνα Δαλάκα θησαυρίζει στο Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα, όντας μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του Survivor, φαίνεται πως αμείβεται αδρά για τις συμμετοχές της. Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει ένα «αστρονομικό» ποσό, το οποίο ίσως αυξηθεί ακόμη περισσότερο σε περίπτωση νίκης.

Δαλάκα: «Πονούσα, ο Σταμάτης με κέρδισε και έκανε σαν να πήρε το έπαθλο»

Η Δαλάκα δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα της.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πάνος Μιχαλόπουλος: Πώς είναι σήμερα ο γόης των ’80s; H σπάνια φωτογραφία που διέρρευσε στα social media

14η επέτειος γάμου για Χρουσαλά – Πατίτσα: Ο αριστοκρατικός γάμος και το δαντελένιο νυφικό

Ξεχάστε τα αυτοκίνητα: Οικονομικές και ονειρικές διακοπές σε αυτό το νησί με μόλις 10 ευρώ την ημέρα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ