«Η Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση στην ΕΡΤ: Αναβολή για την επόμενη σεζόν

Η σειρά «Η Μεγάλη Χίμαιρα», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, δεν θα προβληθεί τελικά στην επόμενη σεζόν 2024-2025.
η-μεγάλη-χίμαιρα-του-μ-καραγάτση-στη-198524

Η πολυαναμενόμενη σειρά «Η Μεγάλη Χίμαιρα», βασισμένη στο εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, δεν θα προβληθεί τελικά στην επόμενη σεζόν 2024-2025.

Η σειρά, που αποτελούσε φιλόδοξο εγχείρημα της ΕΡΤ, είχε προγραμματιστεί να αποτελέσει την πρώτη ελληνική παραγωγή με διεθνή προβολή σε μεγάλες πλατφόρμες streaming.

«Η Μεγάλη Χίμαιρα»: Αναβλήθηκε για την επόμενη σεζόν

Παρότι η παραγωγή είχε ήδη ξεκινήσει, με συμμετοχή τριών φημισμένων εταιρειών (Foss Productions, Boo Productions και BLONDE Productions), η ΕΡΤ ανακοίνωσε την αναβολή της προβολής για τουλάχιστον 6 μήνες.

Δυστυχώς, οι λόγοι για την αναβολή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Προς το παρόν, η σειρά «παγώνει» για 6 μήνες. Παρόλα αυτά, η ΕΡΤ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο προβολής της σειράς σε μελλοντική σεζόν.

Η αναβολή της «Μεγάλης Χίμαιρας» αποτελεί πλήγμα για τους λάτρεις του μυθιστορήματος και τους φίλους των ελληνικών παραγωγών. Ελπίζουμε πως η σειρά θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας, φέρνοντας στη ζωή το αριστούργημα του Μ. Καραγάτση.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Η Lidl Hellas υιοθετεί τα ταμεία self-checkout: Τέλος οι ουρές, αλλαγές στις πληρωμές και στα φυλλάδια

Ελένη Μενεγάκη: Υιοθετεί τα τέλεια «beach waves» στα μαλλιά και μας δίνει καλοκαιρινές ιδέες

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ζωή και η καριέρα της αξέχαστης «υπηρέτριας» του ελληνικού κινηματογράφου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ