Αυτός είναι λόγος που τα ρούχα σας δεν μυρίζουν μαλακτικό ακόμη κι όταν χρησιμοποιείτε αρκετό

Αν αναρωτιέστε γιατί τα ρούχα σας δεν μυρίζουν μαλακτικό ακόμη κι αν έχετε πάρει το ακριβότερο ή ρίχνετε αρκετό, αυτή είναι η απάντηση.
αυτός-είναι-λόγος-που-τα-ρούχα-σας-δεν-μ-202955

Όλοι θέλουμε να φοράμε ρούχα που μυρίζουν ωραία και είναι απαλά, γι’ αυτό και επιλέγουμε πολύ προσεκτικά το μαλακτικό ρούχων που χρησιμοποιούμε. Ενώ, λοιπόν, έχεις αφιερώσει ώρες να διαλέξεις το κατάλληλο μαλακτικό, πλένουμε τα ρούχα και όταν στεγνώσουν, διαπιστώνουμε ότι δεν μυρίζουν καθόλου ή μυρίζουν ακόμα και άσχημα.

Αν σας συμβαίνει κι εσάς αυτό και δεν ξέρετε γιατί, εδώ θα βρείτε τους λόγους που τα ρούχα δεν μυρίζουν φρεσκάδα μετά το πλύσιμο.

Δεν καθαρίζετε συχνά το πλυντήριο

Κάθε φορά που πλένουμε, το πλυντήριο μαζεύει βρωμιές που κάνουν τα ρούχα να μη μυρίζουν καλά. Καλό είναι λοιπόν να καθαρίζετε τακτικά το πλυντήριο και να μην ξεχνάτε το συρτάρι του απορρυπαντικού.

Αφήνετε τα ρούχα για αρκετή ώρα μέσα στο πλυντήριο

Αν χρησιμοποιείτε μαλακτικό αλλά αφήνετε τα ρούχα να κάθονται για ώρες μέσα στο πλυντήριο μετά το πλύσιμο, τότε πολύ πιθανό είναι να μη μυρίζουν μετά. Η μυρωδιά από το πλυντήριο πνίγει αυτή του μαλακτικού και τα ρούχα σας μπορεί να μυρίσουν ακόμα και άσχημα.

Βγάλτε τα ρούχα έγκαιρα από το πλυντήριο για να μην φύγει η μυρωδιά του μαλακτικού.

Βάζετε πάρα πολύ μαλακτικό

Η υπερβολική χρήση μαλακτικού δεν θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν πιο ωραία. Βάλτε πάντα τη συνιστώμενη δόση μαλακτικού.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία: 4 μηνών μωρό άφησε την τελευταία του πνοή στη Δυτική Αχαΐα

Καιρός – Μαρουσάκης: Επικίνδυνη μεταβολή τις επόμενες μέρες με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Δίνει ελπίδα: Σε ασθενή στη Θεσσαλονίκη χορηγήθηκε το πρώτο πειραματικό εμβόλιο για τον καρκίνο του πνεύμονα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ