Τζόυς Ευείδη: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να γίνω μητέρα, έμεινα έγκυος και απέβαλα»

τζόυς-ευείδη-μου-είχε-περάσει-από-το-μ-61048

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την υγεία της, τις απώλειες, την κατάθλιψη, τα επαγγελματικά της αλλά και τη σχέση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Τζόυς Ευείδη: «Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική»

«Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατάσταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Δεν μου το είχα ότι θα έπαιζα κωμωδία, στη δραματική σχολή παρακαλούσαμε με τον Μιχάλη Ρέππα να μας δώσουν κάτι δραματικό και γελούσαν. Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα.

Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες, και σήριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια, λεγόταν «ποσό γλυκά με σκοτώνεις», ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε», δήλωσε.

Τζόυς Ευείδη: «Έχω κάνει και αποτυχιούλες πολλές»

«Δεν ήταν όλα όσα έκανα επιτυχίες. Έχω κάνει και αποτυχιούλες πολλές. Αποτυχία θεωρώ να κοπεί για παράδειγμα ένα σίριαλ σε 16 επεισόδια. Λεγόταν «Πόσο γλυκά με σκοτώνεις». Λίγοι το είδατε», είπε γελώντας.

Τζόυς Ευείδη: «Έχω μείνει έγκυος και απέβαλα»

«Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό, καθώς είχα μείνει έγκυος και απέβαλα ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, άλλα ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός. Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου», εξομολογήθηκε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αδυναμία που είχε στον πατέρα της αλλά τοποθετήθηκε και σχετικά με το ιδιαίτερο γρέζι της φωνής της, και για το πρόβλημα που έχει με τις φωνητικές χορδές της.

«Καπνίζω, εξ ού και το γρέζι στη φωνή μου, άλλα αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, από το γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση», σχολίασε.

Τέλος, έκλεισε με ένα μήνυμα και ζήτησε να της ευχηθούμε να καταφέρει πολλές υιοθεσίες γιατί τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά και κανείς μας δεν πρέπει να αγοράζει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ