Δημήτρης Λάλος: «Νιώθω βαθιά συγκινημένος, οι καλλιτέχνες θέλουμε να βοηθάμε στην ψυχική υγεία των ανθρώπων»

δημήτρης-λάλος-νιώθω-βαθιά-συγκινημ-61023

Η καρδιά του κορυφαίου μουσουργού Frederic Shopin θα «χτυπήσει» την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα της Καρδιάς) στο Ηρώδειο σε μια μεγαλειώδη μουσική βραδιά, όπου θα ακουστούν οι ωραιότερες μελωδίες του. Ο Δημήτρης Λάλος ως Frederic Chopin θα ερμηνεύσει με το μοναδικό ταλέντο του αυθεντικά κείμενα και επιστολές του ευαίσθητου συνθέτη μεταφέροντάς μας σε μια άλλη εποχή.

Δημήτρης Λάλος – Η έκπληξη μιας μεγαλειώδους βραδιάς

Σε μια συνεργασία αξιώσεων η σπουδαία Ελληνίδα πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου, θα συμπράξει με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας «Teatr Wielki – Polish National Opera», μια από τις σημαντικότερες Ορχήστρες στον κόσμο, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού της Patrick Fοurnillier. Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί η εμφάνιση του δημοφιλούς ηθοποιού Δημήτρη Λάλου επί σκηνής ως Frederic Chopin, ο οποίος θα ερμηνεύσει αυθεντικά κείμενα και επιστολές του συνθέτη, στην εισαγωγή και μεταξύ των μερών του μουσικού έργου, ώστε να μας εισαγάγει στις σκέψεις και τα συναισθήματα του τόσο ευαίσθητου και ευθραύστου καλλιτέχνη. Θα μας μεταφέρει πίσω στο 1830 -1849, στην εποχή που συνέθεσε τα έργα του.

Δημήτρης Λάλος: «Οι καλλιτέχνες θέλουμε να βοηθούμε στην ψυχική υγεία των ανθρώπων»

«Νιώθω βαθιά συγκινημένος γιατί ένας τέτοιος καλλιτέχνης τελικά βοηθάει στην υγεία. Εμείς οι καλλιτέχνες θέλουμε να βοηθούμε στην ψυχική υγεία των ανθρώπων», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου σήμερα ο Δημήτρης Λάλος.

Ο Γιώργος Πατούλης  παρευρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε σχετικά:

«Όλοι μας θα πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας. Η πολιτεία όμως θα πρέπει να προσέχει τους πολίτες»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ