Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο ρόλος στο «Μαύρο Ρόδο» με φέρνει πίσω στο ατύχημα που είχα με τη μηχανή

νίκος-πολυδερόπουλος-ο-ρόλος-στο-μαύ-60979

Σε έναν διαφορετικό ρόλο θα δούμε φέτος τον ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο, μέσα από τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα σε αναπηρικό αμαξίδιο και όπως εκμηστεύτηκε στην Δανάη Μπάρκα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο νέος του ρόλος του φέρνει στο μυαλό την περίοδο από το δικό του τροχαίο με τη μηχανή και τη δική του περιπέτεια.

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πρέπει ο καθένας μας να ανεβεί σε αναπηρικό αμαξίδιο για να καταλάβει τη δυσκολία που υπάρχει»

 

«Ο ρόλος στο “Μαύρο Ρόδο” είναι ένας άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι. Με φέρνει πίσω στο ατύχημα που είχα με τη μηχανή. Ανακαλύπτω τις δυσκολίες που έχει ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο γιατί τα γυρίσματα είναι εξωτερικά. Πρέπει ο καθένας μας να ανεβεί σε αναπηρικό αμαξίδιο έστω και για λίγα μέτρα για να καταλάβει τη δυσκολία που υπάρχει». δήλωσε.

Όσον αφορά τη σειρά, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε:

«Η θρησκεία μας μιλάει για αγάπη και αυτή η σειρά για την αγάπη μιλάει», ενώ συνέχισε για το ρόλο που παίζει η θρησκεία στη δική του ζωή. «Υπήρχε στη ζωή μου ένα ζοφερό παρελθόν. Το τροχαίο, η χρεοκοπία από μια εταιρία που είχα κάνει. Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήμουν μονός κι έπρεπε να σωθώ. Μόνος με δύο κουπιά κι έπρεπε να σωθώ. Το ότι επιλέγω να πάω σε ένα μοναστήρι με κάνει και ηρεμώ. Όσοι πάνε στο Άγιο Όρος νομίζουν ότι με κάποιον τρόπο αγιάζουν. Βγαίνοντας όμως μένει αυτός ο αγιασμός;».

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι πέρασε όλο το διάστημα της πρώτης καραντίνας στη Γαύδο, μόνος, με ξύλα, τζάκι, πετρογκάζ και έμεινε κτός από όλο αυτό το κλίμα που είχε δημιουργηθεί τότε.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφέρει ότι έχει δεχθεί βία από καθηγές στο σχολείο και όλο αυτό του άφησε ένα πείσμα που τον οδήγησε τελικά να γραφτεί τώρα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και να σπουδάσει.

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη προφορά του, λέγοντας: «Είχα θέμα με το ‘’νι’’ και το ‘’λι’’ στη δουλειά. Είχα πάει κομπάρσος σε μια σειρά, στην Λόλα και αλλάξαμε το όνομα γιατί τόνιζα πολύ το νι».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ